Hajdúszoboszló megjelent a román utazási vásárokon

2011. november 9.

Hajdúszoboszló román utazási kiállításon

Hajdúszoboszló 2011 őszén 3 alkalommal képviselteti magát a Romániában megrendezésre kerülő utazási kiállításokon.

Első alkalommal szept. 29. és okt. 2. között az MT Zrt Kolozsvári képviseletének társkiállítójaként egy 36 négyzetméteres nemzeti standon vett részt Hajdúszoboszló a bukaresti TIT WINTER HOLIDAY utazás kiállításon, ami a Parlament épületében zajlott.

A Hajdúszoboszló iránti érdeklődést erősítette a romániai PRO Tv által készített több mint 3 perces tudósítás is, amely a szombat esti híradóban került adásba.

Másodjára október 21-23 között a Nagybányai Gold Plaza-ban megrendezésre kerülő II. Nemzetközi Utazás Kiállításon szerepelt Hajdúszoboszló turisztikai kínálatával.

Ezen kiállítás alkalmával is készült sajtóanyag, riport Hajdúszoboszlóról, mely adásba is került több román médiában, ez az érdeklődés növekedését eredményezte.

Hajdúszoboszló információs anyagokkal, a közös szálláskatalógussal, a Fizetővendéglátók Egyesülete katalógusával, prospektusokkal és különböző ajánlatokkal informálta a látogatókat. Sokan érdeklődtek a Hajdúszoboszlói Vendéglátók Egyesülete által szervezett I. Márton Napi Libalakomáról, valamint a Szilveszteri csomagok iránt.

A harmadik román kiállítási részvételre november 11-13-a között kerül sor Kolozsváron, melyen szintén nagy érdeklődés várható a hajdúszoboszlói ünnepi ajánlatok iránt.

Megosztás