Hajdúszoboszló sikeres bemutatkozása Budapesten

2012. március 6.

 
Sikeresen mutatkozott be Hajdúszoboszló turisztikai kínálata a 35. Utazási Vásáron Budapesten.

A négynapos kiállítás ideje alatt Hajdúszoboszló standján az érdeklődők tájékozódhattak a fürdőkomplexum szolgáltatásairól, továbbá megismerkedhettek a fürdőváros sokszínű szálláshely kínálatával. Hajdúszoboszló város standján elérhetőek voltak az új arculatú turisztikai kiadványok is.

A fürdő és a szálláshely szolgáltatások mellett a látogatók számára a hajdúszoboszlói programok megismertetése is kiemelt szerepet kapott a város standján. A kiemelt- és éves programajánló kiadványok mellett több rövidebb program ízelítő is biztosította a látogatók tájékoztatását, szórakoztatását, melyek a standon felállított kis színpadon voltak láthatóak. A programok között volt mazsorett, néptánc bemutató, dixie muzsika, modern tánc pillanatok, a legutolsó napon pedig citera zene szórakoztatta az érdeklődőket.

A hajdúszoboszlói gasztronómia népszerűsítésére több alkalommal került sor kóstoltatásra a négy nap alatt a stand kisszínpadán. A kóstoltatást helyi szolgáltatók vállalták, a Kemencés Csárda és Panzió, a Sétány Kávézó és Palacsintázó és a Tuba Tanya.

A fellépőknek és a kóstoltatást biztosító partnereinknek ezúton is szeretnénk megköszönni az együttműködést, mellyel hozzájárultak Hajdúszoboszló sikeres részvételéhez a budapesti Utazási vásáron.

Képek Utazás Kiállítás 2012

Megosztás