Hajdúszoboszló visszavár

2020. május 15.

Az alföldi fürdőváros szálláshelyei és vendéglátói is folyamatosan megnyitják kapuikat vendégeik előtt, természetesen az érvényes előírások betartásával. Május 29-től, a pünkösdi ünnepi hétvégén startol a strandszezon, ismét várja Vendégeit a hajdúszoboszlói strandfürdő.

Hajdúszoboszló városában is újra indul az élet a Pünkösdi hétvégén, nyit a szabadtéri strandfürdő és több szálloda, apartman, magánszálláshely is tervezi fogadni a vendégeket az óvintézkedések enyhítésével. A szabadtéri teraszok már üzemelnek és hétfőtől az éttermek zárt tereiben is lehetőség nyílik az ízletes hajdúsági ételek fogyasztására. Weboldalunkon és facebook oldalunkon folyamatosan fogjuk informálni az érdeklődőket a változásokról.

Strandfürdő, üzemelő medencék

Ezekben a medencékben lehet strandolni a Hungarospa Hajdúszoboszló közel 30 hektáron elterülő fás, virágokkal díszített parkjában a pünkösdi hosszú hétvégétől. Május 29-től a tradicionális részen található I/A, I/B, I/C, I/D medencék, a II. számú medence (Hajdúszoboszló feliratú medence), a Hullámmedence, a Gyermekmedence várja a fürdőzni vágyókat. A Csónakázótó-tól az Aquaparkig terjedő területen további 7 medencében lehet strandolni, pihenni és sportolni is, hiszen feltöltésre kerül és a vendégek rendelkezésére áll az Úszómedence, a Delfin, a Halacska medencék, a Tanmedence, az Omega medence, valamint a strand igazi kedvence a Mediterrán tengerpart is.

Bővebb információ a medencékről (hőfok, víz felszín, mélység, jelleg)

Fontos információ: A Pezsgőmedence nem fog üzemelni, mivel a töltő-ürítő medencék üzemeltetése egyelőre nem megengedett!

Aquapark, csúszdázni is lehet pünkösdkor

A fürdőzés mellett a csúszdázás is lehetséges lesz Hajdúszoboszlón 2020. május 30. és június 1. között, hiszen 12.00-16.00 óra között az Aquapark is nyitva lesz. A csúszdapark élményeit ezen a hétvégén kedvezményes, kétórás jegy megvásárlásával vehetik majd igénybe a hajdúszoboszlói fürdőbe érkező látogatók. Az Aquapark területén a 12 méteres magasságból induló 9 csúszda mellett, 16 méteres magasságú 6 extrém csúszda is használható. Az Aquaparkban a gyerekek szórakoztatása is biztosított a gyermekcsúszdák, játszótér, és a 6-12 évesek számára épült kalandmedencék által.

Megosztás