Hajdúszoboszlói díjeső

Lezárult a szallas.hu Év szállása verseny, ahol Hajdúszoboszló a település kategóriában a 3. helyen végzett, valamint két hajdúszoboszlói szálloda is kiemelt díjazásban részesült.

Az Év Szállása verseny idei díjátadóján kiderült, hogy melyik Magyarországon az Év Turisztikai Települése. A kategória első három díjazottja Eger, Tiszafüred és Hajdúszoboszló lett.

November 21-én a verseny díjátadó gáláján, Hajdúszoboszló városának képviseletében Kanizsay György Béla, a Turisztikai Bizottság elnöke és Istók Csaba a Hajdúszoboszlói Turisztikai Nonprofit Kft ügyvezetője vette át a település kategóriában elért 3. helyezettnek járó elismerést.

A városi elismerés mellett két hajdúszoboszlói szálloda is elismerésben részesült. A legnépszerűbb szálloda díját a Hotel Silver**** hozta el, a Hotel Atlantis**** pedig minőségi díjat kapott a vendégértékelések alapján.

Köszönjük mindenkinek a szavazatát, aki hozzásegítette városunkat a díjhoz és reméljük, hogy a jövőben is is ilyen pozitív lesz városunk és szolgáltatásaink elismerése!

Megosztás