Hajdúszoboszlói gyógykezeléssekkel az egészségesebb életért

Hajdúszoboszló az őszi-téli időszakban a gyógyulni, felfrissülni vágyók paradicsoma, ahol az áldásos gyógyvízben való fürdőzés, a gyógy és wellness kezelések segítik a testi-lelki harmónia megtalálását.

Problémák megoldása gyógykezeléssel

Hajdúszoboszló gyógyvize egyedi ásványi anyag és nyomelem tartalmának köszönhetően az egészségügyi problémák megelőzése és gyógyítása területén széles körben alkalmazható, a gyógyhatás elérése érdekében 15 gyógykezelésből álló kúra igénybevétele javasolt.

Csak néhány a választható kezelések közül

  • Vérpezsdítően hatékony a Mofetta, széndioxid-gázfürdő kezelés. A súlyos érszűkületből adódó lábfájás esetén hatására enyhül a fájdalom, mely több hónapon át tart.
  • A víz alatti csoportos gyógytorna, a gyógy-masszázs, a mágneses kezelés és az interferencia együttes hatására leküzdhetőek a testi fájdalmak és a mozgásból adódó akadályok. Ez a torna átmozgatja a testrészeket, izmokat, a gyógymasszázs kiválóan ellazítja és felfrissíti a testet, melytől a páciens könnyebbnek érzi magát.
  • Az elektromos kezelések belülről gyakorolnak hatást a testre és segítik a masszázs és a torna hatásait. A Diadynamic ingeráram kezelés kiváló a megerőltetett ízületek fájdalmának enyhítésére. A kezelés során a fájdalom csillapítása és a vérkeringés fokozása érhető el. Ajánlott húzódások, zúzódások, ízületi és gerinckopások esetére.

Gyógykúráját megelőzően egyeztessen orvosával és kérje az Önnek megfelelő kezelést a hajdúszoboszlói Gyógyfürdőben.

Megosztás