Hajdúszoboszlói gyógykúra

Hungarospa Hajdúszoboszló Gyógyfürdő

Információ

Termálporta/recepció:
06 52/558-558/148-es mellék
Orvosi rendelő:
06 52/558-558/152-es mellék

Nyitva tartás

A Gyógyászat aktuális nyitvatartási idejéről az alábbi linkre kattintva tájékozódhat:
http://www.hungarospa.hu

Gyógyászati szolgáltatások árai

A Gyógyfürdő gyógyszolgáltatásainak aktuális árairól az alábbi linkre kattintva tájékozódhat:
http://www.hungarospa.hu

A hajdúszoboszlói tradicionális gyógykúra, számos betegség esetén nyújt enyhülést, gyógyulást, jelentős szerepe lehet az egészség megőrzésében, a betegségek megelőzésében, így kiemelten ajánlott az egészségeseknek és betegeknek egyaránt.

A hajdúszoboszlói gyógyvíz gyógyító erejét, a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdőben végzett, megalapozott kutatási eredmények igazolják, hatása többféle betegségcsoport esetén rendkívül hatékony. Különböző betegségcsoportok esetén gyógyfürdőnk az utóbbi években folyamatosan komoly kutatásokat végez.

Igazolt gyógyító hatások

Kutatási eredmények igazolják, hogy a hajdúszoboszlói gyógyvíz az alábbi betegségek esetén jótékony hatást vált ki a kúraszerű alkalmazás esetén.

  • A térd- és csípő ízületi kopásban szenvedő betegek esetében, csökkent a fájdalom az életminőség tartósan javult.
  • A porckorongsérves betegek esetében mind a nyaki, mind az ágyéki porckoron elváltozások esetén a betegek fájdalma csökkent, ízületi mozgástartományuk növekedett, életminőségük javulása tartósnak bizonyult.
  • Szív- és érrendszeri betegek esetében a hajdúszoboszlói gyógyvíz hatása élettani szempontól jelentős. A vizsgálatok során arra az eredményre jutottak a kutatók, hogy a balneoterápiának preventív szerepe lehet az érelmeszesedés megelőzésében. Továbbá vizsgálati eredmények igazolják, hogy a balneoterápia nem ellenjavalt hypertoniás és obes betegeknél.
  • A krónikus derékfájdalmakban szenvedő betegek balneoterápiás kezelése során megállapítást nyert, hogy, a hajdúszoboszlói gyógyvízzel történő fürdőkúra több hónapig tartó gyógyító hatást ér el. A balneoterápia fájdalomcsökkentő, mozgásfunkció javító, életminőség javító, valamint pszichés problémákra is jó hatású.

Kedvezményes gyógyászati kezeléscsomag

A hajdúszoboszlói gyógyfürdő kedvezményes csomagáron kínálja a napi 3 db gyógykezelést és fürdőbelépőt tartalmazó csomagját a TAJ számmal rendelkező vendégek számára. A NEAK finanszírozás általi támogatás a kúraszerűen felírt és igénybevett gyógykezelésekre vonatkozik, ezért a napi kezeléscsomagokból minimálisan 4 darabot kötelező megvásárolni.

A választható kezelések az alábbiak lehetnek

01 termál gyógymedence
02 kádfürdő
03 iszappakolás (hajdúszoboszlói gyógyiszappal)
04 súlyfürdő
05 szénsavas fürdő
06 orvosi masszázs
07 vízsugár masszázs
08 víz alatti csoportos gyógytorna

Kíváncsi a turisztikai aktualitásokra?Iratkozzon fel hírlevelünkre itt!

Megosztás