Hajdúszoboszlói őszi HAPP nyereményjáték

Ismerd meg Hajdúszoboszlót a HAPP Hajdúszoboszló mobil alkalmazás segítségével, ha még nem ismered és csak most töltöd le, akkor most „Hajdúszoboszlói felüdülést” is nyerhetsz.

Töltsd le a HAPP Hajdúszoboszló mobil alkalmazást az itt töltött pihenésed idején és készíts egy fotót, valamelyik hajdúszoboszlói látnivalónál, vagy étteremben, de további hajdúszoboszlói fürdős és wellness élmény fotók is használhatóak a játék során, és regisztrálj.

A nyereményjátékról bővebben

Hidd el megéri, mert itt friss és hasznos információkat kapsz, valamint most nyerhetsz is. Az alkalmazást letöltők között akik 2020.10.25-11.30 között letöltik és használják az alkalmazást 2020. december 1-én 15.00 órakor egy hajdúszoboszlói ajándékutalványt sorsolunk ki, melynek felhasználásával 2 fő 2 éjszakát pihenhet a Felüdülőhelyen.
A játék 2020. október 25-től november 30-ig tart.
TÖLTSD LE!
A letöltést követően, gyere vissza erre az aloldalra és töltsd ki a regisztrációs adatlapot, hogy bekerülj a nyereményjáték adatbázisába, hogy tudjuk tényleg letöltötted és használtad is a HAPP Hajdúszoboszló mobilapplikációt, tölts fel egy saját fotót amelyet valamelyik Hajdúszoboszlói látnivalónál készítettél, így tudsz regisztrálni a sorsolásra a megadott adataiddal.
Te melyiket szeretnéd megnyerni?
Játssz velünk most is és nyerj!

Jelentkezési űrlap

Kérlek töltsd ki az alábbi mezőket, majd kattints az “Elküldöm” gombra!

  Engedélyezett fájl típusok: jpg, jpeg, png (max. 5Mb).


  (Hol készült? Ki a fotós? Fűződik hozzá érdekes sztori?)

  Részvételi feltételek

  Nyeremények

  Főnyeremény

  • 1 darab hajdúszoboszlói pihenés 2 fő részére 2 éjszakára a Hunguest Hotel Aqua-Sol szállodában

  Kíváncsi a turisztikai aktualitásokra?Iratkozzon fel hírlevelünkre itt!

  Megosztás