Hajdúszoboszlói TDM workshop az ukrán vendégéjszakák növelésért

2014. április 14.

Hajdúszoboszlón 2014.04.14-én Kabish Svetlana a Magyar Turizmus Zrt Ukrán Külképviseleti vezető és Kabály Zsolt TDM menedzser vezetésével szakmai egyeztetésre került sor a szálláshelyek képviselőivel, melynek célja, hogy a jövőben növekedjen az ukrán vendégéjszakák száma az üdülőhelyen.

A hajdúszoboszlói TDM szervezet az elsődleges külföldi piacok alaposabb feltérképezése és ottani lehetőségek maximális kihasználása érdekében egy tájékoztató sorozat szervezésébe kezdett tagja részére.

A sorozat első állomása

Ennek első eseményeként a „Hajdúszoboszló az ukrán piacon” konzultációra került sor 2014. április 14.-én délelőtt a Hunguest Hotel Béke szekciótermében.
Az egyeztetésen a hajdúszoboszlói TDM szervezet meghívására Kabish Svetlana, a Magyar Turizmus Zrt Ukrán Külképviselet vezetője is részt vett.
Az esemény az interaktív együtt gondolkodás, jegyében került meghirdetésre, melyen a legtöbb helyi szálloda marketing és értékesítési vezetője is megjelent.

Program

A tájékoztatón az alábbi témák kerültek ismertetésre, majd átbeszélésre:

  • piaci helyzetjelentés,
  • tendenciák bemutatása várható és Hajdúszoboszló ukrajnai lehetőségeinek vázolása, átbeszélése.

A sorozat folytatása

A sorozat második eseménye a „Hajdúszoboszló az orosz és egyéb keleti piacokon” megbeszélés.
Meghívásunkra Szegedi Andrea a Magyar Turizmus Zrt. senior termékmenedzsere, valamint Aranyossy Mihály külképviseleti koordinációs irodavezető érkezik Hajdúszoboszlóra.

Megosztás