Hogy kerül Hajdúszoboszló és Hévíz a Lánchíd lábához?

2015. február 6.

Hallott már a Duna-parton állomásozó Mobil Szaunáról?

Most még inkább érdemes felkeresni! Hajdúszoboszló és Hévíz a két kiemelkedő hazai fürdőváros jóvoltából, hiszen február 09-15. között a Valyo Mobil Szaunából nemcsak Budapestet csodálhatja meg, hanem hajdúszoboszlói és hévízi kedvezményes ajánlatok és +1 ajándékok is várják, sőt egy wellness pihenést is nyerhet!
Hajdúszoboszló és Hévíz a lánchíd lábánál

Lepje meg kedvesét egy felejthetetlen Valentin napi élménnyel, vagy bérelje ki barátaival a szaunát, és nyerjen!

A Valyo – Város és folyó Egyesület tagjai évek óta keresik a lehetőséget a budapesti Duna-partok használatára, felértékelésére. Korábban már szerveztek művészek bevonásával informatív Duna tanösvényt, építettek Stéget a Dunára, az elmúlt két évben Valyo! Part néven sikeres minifesztivált rendeztek a Lánchíd tövében, most viszont a Mobil Szauna újbóli életre keltésével szeretnék megmutatni, hogy ilyenkor, télen is érdemes lesétálni a partra: “a szauna nem más, mint egy eszköz, amivel levisszük az embereket a Dunához”.

A Mobil Szauna 90 perces turnusokra és maximum 6 fő részére bérelhető. A jegyek nagy része karácsony előtt már gazdára talált, de most egy újabb héten át, további 25 időpontban lehet helyet foglalni az ideiglenes szaunában. Már csak azért is érdemes foglalni, mert a szaunázás közbeni festői panoráma garantált, ugyanis a Mobil Szauna a Lánchíd budai hídfőjénél várja vendégeit kilátással a Dunára és a Parlamentre.

A budapesti szaunázás után folytassa a wellnessezést Hajdúszoboszlón, ahol már most indul a fürdőszezon! Március 3-ig történő foglalás esetén a választott szálláshely +1 éjszakát ajándékba ad, valamint további kedvezményként +1 ajándékok vehetőek igénybe az akció keretében!

Bővebb információ az akcióról: www.hajduszoboszlo.hu
Mobil Szauna időpontfoglalás: www.valyo.hu/szauna

Fotó: Nagy Tomi

Megosztás