Hungarospa akciók 2023-Ősz

2023. október 6.

Nálunk az egészség és a szórakozás kéz a kézben jár! Válaszd Hajdúszoboszlót őszi gyógyulásod, felüdülésed helyszínéül és válassz a Hungarospa őszi akciói közül, a részletekért olvass tovább!

Az idei évben az őszi időszakban Európa legnagyobb fürdőkomplexuma a Hajdúszoboszlón a Gyógyfürdő és az Élményfürdő látogatói számára több akciós ajánlattal is kedveskedik, a felüdülőhelyen az ősz is élményekkel teli, válassz kedved szerint és pihenj, gyógyulj, csobbanj a nyári időszakot követően is!

Gyógykúra élményfürdőzéssel fűszerezve

Ha 2023. október 16-tól december 8-ig vendégeink gyógykúrát vesznek igénybe a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdőben akkor hetente egy Aqua-Palace Élményfürdő belépőt kapnak ajándékba. Az Aqua-Palace élményfürdőbe az ajándék belépő a kúralap felmutatásával érvényesithető, a gyógykúra ideje alatt hetente egy alkalommal hétköznapi napokon.
BŐVEBB INFORMÁCIÓ

Kedvezményes belépőjegy csomag

Tegye teljessé pihenését, felfrissülését! A gyógyfürdőzést egészítse ki élményfürdőzéssel! Egy kedvezményes csomagban megvásárolható mindkét szolgáltatásunk.

Aqua-Palace Extra belépőjegy csomagok

Az egy napos kedvezményes csomag tartalma:

  • Aqua-Palace élményfürdő belépő
  • Gyógy- és strandfürdő belépő

Aqua-Palace Extra belépőjegy csomagok – Árak

Az akció ára

09.01-12.31.
hétköznapokon
09.01-12.31
hétvégén és ünnepeken
Aqua-Palace EXTRA felnőtt csomag 8.500 Ft 9.000 Ft
Aqua-Palace EXTRA diák csomag 6.500 Ft 7.000 Ft
Aqua-Palace EXTRA gyerek csomag 7 éves korig 5.500 Ft 6.000 Ft
BŐVEBB INFORMÁCIÓ

Online belépőjegy akció

2023. szeptember 1. és december 10. között az Aqua-Palace Élményfürdő belépőjegy árjegyzéki árából kedvezményt biztosítunk azoknak, akik belépőjegyüket online vásárolják meg a Hungarospa webshopjában.
A Hungarospa webshopja az alábbi gombra kattintva érhető el.
HUNGAROSPA WEBSHOP

Megosztás