Hungarospa nyereményjáték

Ha Hajdúszoboszlóra utazik, akkor most lehetőség van fürdőbelépőt nyerni, ha belépjegyét online vásárolja meg a Hungarospa fürdőkomplexumába.

Miért érdemes a fürdőbelépőt online megvenni

Van két érvünk, hogy miért érdemes online megvásárolni a Hungarospa fürdőkomplexum egységeibe (Strand, Aquapark, Gyógyfürdő, Aqua-Palace fedett élményfürdő) a belépőjegyeket. Az egyik, hogy így nem kell még a legnépszerűbb időszakokban sem a pénztári fizetéssel bajlódni. A másik pedig, hogy az interneten keresztül vásárolók között értékes nyereményeket sorsolnak ki.

Az akció részletei

Az akció egészen augusztus 18-ig tart, a fürdőkomplexum belépőjegyeit megvásárlók között pedig – a játék időtartama alatt – minden héten értékes nyeremények kerülnek kisorsolásra.

Az érvényes belépőjegyet regisztráló vendégek között az alábbi nyeremények kerülnek kisorsolásra:
Hetente: „Csodás Magyarország” belépő 2 fő részére , mely érvényes a Gyógy-és strandfürdőbe, Aquaparkba és az Aqua-Palace Élményfürdőbe. A belépő 2019. augsuztus 31-ig használható fel a nyertes által kiválasztott napon.
Fődíj: Wellness hétvége 2 fő részére a Hungarospa Thermal Hotelben***

A játékban való részvétel feltételei

A játékban való részvételnek a feltétele csupán csak annyi, hogy az online vásárláskor be kell jelölni: részt szeretnék venni a nyereményjátékban. A jegyvásárlás felülete egyébként itt érhető el. Arról pedig, hogy milyen attrakciók várnak a Hungarospa strandján, itt olvashat.

Ha a teljes fürdőkomplexum szolgáltatásait bemutató videókra kíváncsi, akkor kattintson ide és válogasson a Hungarospa fürdőkomplexum videóiból, higgye el érdemes ide ellátogatni!
A videók eléréséhez kattintson ide>>

Megosztás