Húsvét 2012

Érvényes:2012. április 07-09. között

Töltse a húsvéti ünnepeket Hajdúszoboszlón az Alföld fürdővárosában!

Érezte már a tavasz első napsugarait Hajdúszoboszlón? Itt a tavasz virágai, a napsütés első sugarai, a gyógyvíz illata, simogató hullámai és húsvéti hagyományaink együttesen jelentik a húsvéti ünnepet! Az idei évben először gasztrokulturális rendezvény is megrendezésre kerül Hajdúszoboszlón a húsvéti hosszú hétvége idején. Jöjjön el Ön is családjával, baráti társasággal Hajdúszoboszlóra a húsvéti ünnep idején. Élje át Ön is a hajdúszoboszlói élményeket a húsvéti hétvégén, legyen vendégünk!

Tartalom:

Húsvét Hajdúszoboszló

HÚSVÉTI PROGRAMOK

Aqua-Palace  Fedett Élményfürdő Hajdúszoboszló

A programok hamarosan feltöltésre kerülnek!

Fórum Bevásárlóközpont Debrecen

Nyuszisuli-Húsvét együtt
A FÓRUMBAN minden évben megünneplik a nyuszi-ünnepet! A látogatók az idei évben is találkozhatnak a Húsvéti Nyúllal, az ünnepi hangulatot pedig sok kis nyuszi és különféle pompás hímes tojás teszi még derűsebbé. A húsvéti ünnepi hétvégén a gyerekekre valódi Kánaán vár: kézműves foglalkozásokon leshetik el a húsvéti  készülődés fortélyait.

Továbbá a helyszínen figyelhetik meg a látogatók a nyuszik mindennapjait, követhetik a hímes tojás útját, a tyúkoktól a húsvégi mulatságig. Játékos kézműves foglalkozásokon, mindenki megfestheti saját hímes tojását, készíthet képeslapot és egyéb húsvéti ajándékot is.

A húsvéti ünnepek programsorozatát a Fórum és a MEA Művészeti Iskola együtt színesíti.

Pusztai Állatpark Hortobágy

Programok Hajdúszoboszlón és térségében!Programnaptárunk elérhető itt!

Húsvét a Hortobágyon
Húsvét idején (2012.04.07-09, között 10.00-16.00) tavaszi családi kirándulásra invitáljuk Önöket a pusztába! A Hortobágyi Állatparkban szeretettel várnak mindenkit sok-sok színes programmal, melyek a következők:
– Pirostojás-keresés külön jutalmakért,
– húsvéti pecsétgyűjtő játék,
– tojásfestés és húsvéti kézműves foglalkozások,
– arcfestés,
– állatsimogató bárányokkal, gidákkal,
– húsvéti vásár,
– pusztai fogatozás csikósok bemutatójával,
– „Hogy kerül a hal a húsvéti asztalra?” – halkészítési praktikák

Megosztás