Húsvéti pihenés az Alföldön

A Hungarospaban és a Hortobágyon is lesznek programok a húsvéti hosszú hétvégén – A várható időjárást is megnéztük, ha érdekel olvasd el bejegyzésünket.

Áprilisi programok a fürdőben

Tegnap még tél, ma meg már strandnyitó party – kis túlzással. Hamarosan ugyanis indul a szezon a Hungarospaban. A húsvéti programok után, április 27-én nyit a strand. Ezen a napon már reggeltől gyerekprogramok, animációk lesznek. Este hat órától aztán indul a Hungarosparty, a mediterrán tengerpartnál. Sötétedés után pedig még tűzijáték is lesz.
queen-tribute-koncert-hungarospa-strandnyito

No, de ne szaladjunk ennyire előre. Egy héttel korábban, a tavaszi szünetben is lesznek wellness programok a fürdőben. Húsvét vasárnap és hétfőn is. Az előbbi napon a Forgórózsa néptánccsoport lép fel az Aqua-Palace-ban. Ugyanitt lesz Miki-Mini Party is – mindkét nap. Illetve vasárnap tartanak szauna szeánszokat, és este nyolc órától zenés, habpartyval egybekötött esti fürdőzésre is sor kerül – szintén az Aqua-Palace-ban. Hétfőn reggel pedig a gyógyfürdőbe érkezők számíthatnak meglepetésekre.

Mit csináltok a tavaszi szünetben

A tavaszi szünet egyébként április 18-án kezdődik, és április 23-áig tart. Nektek már megvan, hogy milyen programokon vesztek részt?

És ha már a hajdúszoboszlói húsvéti programokat nézzük, a közeli Hortobágy hosszú hétvégi eseményeit is érdemes feltérképezni. Az idén a húsvéti hétvégére, április 20-ára esik a Föld napja. Amiről természetesen a Hortobágyi Nemzeti Parkban is megemlékeznek. Madarász túrát szerveznek Hortobágy-Halastón. Vagyis, ha a tavaszi szünetben utazunk Hajdúszoboszlóra, a wellness mellett szervezett hortobágyi túrán is részt vehetünk. És, hogy milyen idő lesz a húsvéti hosszú hétvégén?

Nehéz ezt biztonsággal megmondani, de kicsit azért kíváncsiskodtunk. Az Accuweather szerint a húsvéti hosszú hétvégére 20 fok körüli, igazán tavaszias hőmérséklet várható. De gyakorlatilag az egész tavaszi szünetben hasonló idő lesz. A napsütést olykor egy kis felhősödés megzavarhatja, de számottevő csapadék nem valószínű. Vagyis szabadtéri programot is bátran tervezhetünk – akár Hajdúszoboszlón.

Ha Te is így teszel, netán több napra érkeznél hozzánk, szállásajánlatokat itt találsz. Klikk!

Megosztás