Húsvét Hajdúszoboszlón

Nézted már, hogy milyen húsvéti programok lesznek Hajdúszoboszlón?

Ha nem, a gyűjtésünkből hamar áttanulmányozhatod a lehetőségeket.

Kezdjük talán a Hungarospa-val! Itt húsvét vasárnap és hétfőn is lesznek programok – több helyszínen is. Vasárnap délelőtt 11 órakor a gyógyfürdőben, délután 1 órakor az élményfürdőben lép fel a Forgórózsa néptánccsoport. Délután három órakor Miki-Mini Party kezdődik az Aqua-Palace-ban, négy órakor pedig indulnak a szauna szeánszok. És ezzel még mindig nem ért véget a vasárnap. Este 8 órától 10 óráig habparty is lesz, szintén az Aqua-Palace-ban.

Hétfő aztán húsvéti meglepetésre, ajándékra számíthatnak a fürdőzők. A gyógyfürdőben és az élményfürdő részlegben is. Délután 2 órától ismét Miki-Mini Party kezdődik – a kicsik nagy örömére.

https://hajduszoboszlo.hu/wp-content/uploads/2014/03/husvet-hungarospa-300x225.jpg
Ez volt a fürdő programja, de húsvéti rendezvények a Hortobágyi Nemzeti Parkban is lesznek.

A Hortobágyi Madárparkban például húsvéti tojáskereséssel, kézműveskedéssel, madár- és madártoll felismerő játékkal, solymász- és kisállat bemutatóval várják a látogatókat – egész hétvégén. De tojásfestés, nyuszi simogatás a Pusztai Állatparkban is lesz. Ahogy a Vadasparkban is. Sőt, itt még látványetetést is tartanak.

Szóval ha húsvétkor jöttök Hajdúszoboszlóra, rengeteg családi program közül választhattok. Nálunk wellness-szel vagy szervezett természetközeli programokkal is összeköthetitek az ünneplést.

Klikk ide, ha még több aktuális programra lennél kíváncsi.

Megosztás