II. Aqua-Palace Kupa Terep-rallye

2012. március 23.

 

Idén is Hajdúszoboszlón és környékén veszi kezdetét a 20 éves születésnapját ünneplő Terep-Rallye Országos Bajnokság, amelyen számos hazai és külföldi csapat részt vesz.

Az április 13-15. között megrendezésre kerülő II. Aqua Palace Kupa kétszeres szorzóval osztja a pontokat a magyar bajnokságban, a futam össztávja meghaladja az 550 kilométert.

Április 13-án pénteken egy 15 kilométeres prológgal veszi kezdetét a 2012-es Terep-Rallye Országos Bajnokság, szombaton 6, vasárnap 3 szelektív szakasz vár a mezőnyre.

A hivatalos program április 13.-án, pénteken veszi kezdetét, 16:30-kor feldübörögnek a motorok és az első autó áthalad a rajtdobogón, majd háromnegyedórával később kezdetét veszi a száguldás.

A verseny leghosszabb napja a szombati lesz, ekkor két pályán összesen hat szelektív szakaszt kell teljesíteni. Vasárnap szintén két pályán mérkőznek meg a talpon maradtak, a rövidebbiken egyszer, a hosszabbikon pedig kétszer csapnak össze. A díjazottak 16:00-kor, az ünnepélyes díjkiosztón vehetik át serlegeiket.

 

Hajdúszoboszlón indul a motoros EB is: a magyar bajnoksággal egy időben és egy helyen, Hajdúszoboszlón veszi kezdetét az UEM 2012-es Baja Európa Bajnoki sorozata!

Megosztás