Ingyenes élmények a fürdőben

Használd ki tudatosan a fürdőben igénybe vehető ingyenes szolgáltatásokat!Fogadjunk, hogy nem is tudtad, hogy a vízi élményelemeknek milyen pozitív hatásai vannak a testedre és a lelkedre egyaránt.

Jó ha tudod

Tudjuk, wellness-szelni nem olcsó mulatság. Főleg akkor, ha a fürdőzésen felül szaunáznánk, gőzfürdőznénk és még masszázst, illetve különféle egyéb kezeléseket is kérnénk. Ezek igénybevétele mind plusz, a belépőn felül fizetendő költség. De nem biztos, hogy a teljes wellness élményhez feltétlenül szükség van rájuk. Ha kicsit tudatosabbak vagyunk, számos ingyenes szolgáltatással is felturbózhatjuk a fürdős kikapcsolódást. Persze a masszázs jó, de ha épp nem futja rá, helyettesíthetjük azt mással.

Ingyenes vízi élmények

Mondjuk nyakzuhannyal. A magasból ránk zúduló masszírozó víz segít ellazítani a nyak és a váll izmait, akárcsak egy klasszikus masszázs. De ugyanezt mondhatnánk a pezsgőfürdőben működő buzgárokról, a derekat, a lábakat masszírozó vízi élményelemekről is. A Hungarospa Hajdúszoboszló fürdőkomplexum területén a Gyógyfürdő és a Aqua-Palace fedett élményfürdő medencéiben a vízsugár masszázsok, a dögönyözők és a buzgárok mellett sodrófolyó és pezsgőágy is várja a vendégeket, amiknek az igénybevételéhez nem kell plusz díjat fizetni.

Aztán ott van a gőz, mint plusz attrakció. Ha a gyógyfürdő kinti részében fürdőzünk, a víz felett képződő párát belélegezve sokat tettünk az egészségünkért. Mintha csak egy gőzfürdőben lazítanánk – kis túlzással persze.

Ugyanakkor a forró víz a szaunázáshoz hasonlóan beindítja a méregtelenítést. Hiszen attól még, hogy a vízben nem érezzük, hogy izzadunk, ez megtörténik, vagyis a méregtelenítés folyamatos. Illetve mindeközben az izmok is ellazulnak és a stressz is elillan.

A Hungarospa gyógyfürdőjében a legmelegebb vizű medence 38 fokos, amely gyógyhatással is bír, szóval a bőrön keresztül is felszívódnak a víz jótékony összetevői.

Végül ott vannak a csúszdák. Az Aqua Palace-ban ezek használatáért szintén nem kell pluszban fizetni. Szóval felnőttként is csússzunk csak le párszor – akár a családi csúszdán a gyerekekkel együtt. Szerintünk a kikapcsolódáshoz az is hozzátesz, ha rövid ideig újra gyereknek érezhetjük magunkat. Ja és ne felejtsük el, hogy ugyanitt található egy gyermekvilág rész is, ahol szintén számos ingyenes attrakció várja a fürdőző családokat.

Szóval attól még, hogy nem veszünk igénybe plusz wellness szolgáltatásokat, lehet teljes a fürdős kikapcsolódás. Gyere el Hajdúszoboszlóra, és használd ki tudatosan az ingyenes lehetőségeket!

Megosztás