Ismét 10+10 akcióval kezdődik az év

Ha téli wellnessre indulnál, ezt a hajdúszoboszlói akciót mindenképpen meg kell ismerned!

HajdÚSZoboszlói 10+10 akció

Télen wellnesselni különösen jó érzés. Főleg akkor, ha mindezt az átlagnál is kedvezőbb áron lehet megtenni. Ezt mi is tudjuk, ezért kitaláltunk egy olyan akciót, amivel a szállás mellett kevesebbe kerülnek az egyes helyi szolgáltatások is. Ez lenne a hajdúszoboszlói 10+10 akció. Kíváncsi vagy a részletekre? Olvass tovább!

Borito_828x315

Az akció részletei

Ha úgy döntesz, hogy itt az ideje egy téli feltöltődésnek, irány Hajdúszoboszló! Egyrészt azért, mert az itteni wellness lehetőségek Európa-szerte ismertek, másrészt 2018-ban olyan akciókat csíphetünk el, amiket máshol aligha.
Például ha a 10+10 téli akcióban részt vevő szállások valamelyikénél foglalsz elhelyezést, tíz helyi szolgáltatónál tíz százalék kedvezménnyel vásárolhatsz vagy válthatsz belépőt.
Az akciókat kínálók listáján szerepel vendéglátóhely – nem is egy. Továbbá divatcikk üzlet, játszóház, múzeum és ajándékbolt is. Nézd meg itt, hogy pontosan milyen szolgáltatókról van szó.

Az akcióban részt vevő szállodai partnerek

De ne felejts el arról is tájékozódni, hogy mely szállodák vesznek részt az akcióban. A kedvezmények ugyanis csak akkor érvényesíthetők, ha ezekben a hotelekben szállsz meg.
Bár nem lesz könnyű dolgod, ugyanis hét nagyon is népszerű hotelt találsz a kínálatban.
1. Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel***superior
2. Barátság Gyógy- és Wellness Szálloda***superior
3. Hunguest Hotel Apollo****
4. Hunguest Hotel Aqua-Sol****
5. Hunguest Hotel Béke****
6. Hungarospa Thermal Hotel***superior
7. Hotel Aurum****

Ha tehát téli wellnessre indulnál, használd ki a lehetőséget! Foglalj kedvezményesen szállást, és érvényesítsd a további kedvezményeket akár mind a tíz, az akcióban részt vevő helyi szolgáltatónál!

Fontos még, hogy a kedvezményes időszak március 30-áig tart. Minden lényeges információt itt is megtalálsz. Kattints!

Megosztás