Ismét az év fürdője lettünk

2017. szeptember 7.

A termalfurdo.hu szavazása lezárult és az „Az év fürdője” címet a közönség szavazatai alapján ismét a hajdúszoboszlói Hungarospa, Európa legnagyobb fürdőkomplexuma nyerte el.

azevfurdoje2017_logo

Az év fürdője szavazás

Az év fürdője szavazás keretében Magyarország fürdői három kategóriában versenyeztek egymással, hogy a látogatók szerint, a listában szereplő fürdők közül, melyik legyen az év fürdője, az év feltörekvő fürdője és a helyiek kedvenc fürdője. Mindhárom kategóriában a legtöbb szavazatot szerző fürdő nyert.
A szavazás elsődleges célja az volt, hogy ráirányítsa a figyelmet a magyarországi termál és gyógyvíz kincsre, illetve a hazai fürdőkre. A magyarországi termálvizek nem csak mennyiségben, de minőségben is egyedülállóak és erre a termálvízkincsre számos nagyszerű fürdő épült, melyek a szavazás során még nagyobb ismertségre tehettek szert a szavazók körében.

gyogyfurdo-web

A szavazás eredménye

Szavazni 2017. augusztus 31-ig lehetett és 2017.szeptember 07-én eredményt hirdettek a versenyben és 2017-ben a harmadik alkalommal meghirdetett online közönség szavazás győztese „Az Év fürdője” kategóriában ismét a Hungarospa Hajdúszoboszló fürdőkomplexum lett.

strand_furdokomplexum

Megosztás