Ismét lehet horgászni a hajdúszoboszlói strandon

2016. január 20.

A téli időszakban a hajdúszoboszlói fürdőkomplexum területén horgászási lehetőség biztosított a strandon található „csónakázó tónál”.

A Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. területén lévő „Csónakázó tó” 53 kialakított horgászhelyével és páratlan halállományával, kiváló hely a horgászok számára a téli időszakban. A napi jegy 1000.-Ft/ 2 bot.

A tóban többek között ponty, csuka, amur, harcsa fogható. A tó közvetlen a Hungarospa területén, a Gyógyfürdő és az Aqua-Palace élményfürdő közvetlen közelében található, így ha a horgász családjával érkezik a család többi tagja részére is lehetőség van a kikapcsolódásra, hiszen a fürdőkomplexum két részlegében változatos szolgáltatások várják őket.

A fogás feltételei a Hungarospa-nál is szigorú szabályokhoz kötöttek: compó fogása esetén, valamint 5 kg-tól nagyobb halakat azonnal köteles a tóba visszahelyezni mindenki, elvinni szigorúan TILOS! Továbbá a halakra vonatkozó méretszabályozás is elengedhetetlen a későbbi évek sikeres horgászataihoz: pontyot 30 cm, amurt 40 cm, csukát 40 cm, harcsát 50 cm alatt kötelező visszaengedni a vízbe.

A napi horgászás alkalmával a horgász 3 db nemes halat (ponty, amur, harcsa, csuka) és 5 kg egyéb halat (keszeg, kárász, törpeharcsa) vihet el 500.-Ft/ kg megfizetése mellett.

A hajdúszoboszlói „csónakázó tó”-nál februárban 07.00-16.00 óra között, illetve március és április hónapban 07.00-17.00 óra között van lehetőség a sikerélményben gazdag horgászatra. Belépés csak és kizárólag 07.00 órától a szolgálati kapunál (a Hunguest Hotel Aqua-Sol szálloda parkolójánál, a Gyógyfürdő épületének végénél található kapunál) engedélyezett! Gépkocsi elhelyezése a fürdőkomplexum területén kívül, a kijelölt parkolóhelyeken engedélyezett! .

További információ

Bővebb információért kattintson ide>>

Megosztás