Kedvezményes csobbanás

2018. május 23.

Csobbanjatok kedvezményesen a hajdúszoboszlói Aquaparkban! A sulival a fürdőbe akció keretében 20%-os kedvezménnyel fürdőzhettek a hajdúszoboszlói Aquaparkban június 15-ig.

aquapark-hajduszoboszlo

Kedvezményes lehetőség csoportoknak

Csapatban kirándulni, élményeket gyűjteni mindig jó, hát még, ha mindezt kedvezményes áron tehetjük. Gyűjtsétek össze a csapatot, az osztálytársakat, gyertek el hozzánk legalább 20-an, és ünnepeljétek meg Hajdúszoboszlón, hogy hamarosan itt a nyári szünet. A sulival a fürdőbe akció keretében most 20 százalékos kedvezményt kaptok az Aquapark belépőjegy árából. Plusz a huszonegyedik főnek ingyenes lesz a belépő. Úgyhogy ha gondoljátok, akár egy osztálykirándulást is szervezhettek a hajdúszoboszlói Aquaparkba. Ahol tényleg rengeteg élménnyel gazdagodhattok.
falmaszas-aquapark

Hogy pontosan mi vár rátok, ha eljöttök, azt ezen a linken elérhető virtuális túrán megnézhetitek.
https://www.hungarospa.hu/hu/Aquapark

Információk az Aquaparkról

Röviden annyit, hogy a HungaroSpa Aquaparkjában 15 óriás csúszda vár titeket. Van itt extrém zóna az igazán bátraknak. Itt 6 kalandcsúszdát próbálhatsz ki. Köztük olyat, amit szuperhullámnak, cunaminak vagy űrcsónaknak hívnak. Biztosan el tudjátok képzelni a nevek alapján, hogy ezek nem akármilyen csúszdák. Ahogy egyébként a park honlapján is írják, a csúszdák 16 méter magas podesztekről indulnak. Úgyhogy biztos lehetsz benne, hogy élvezni fogod, ha eljössz.

Tegyétek meg! Gyertek el a csapattal Hajdúszoboszlóra! Használjátok ki, hogy most kedvezményesen csobbanhattok!

Amit fontos még tudnod: a csúszdapark a strand területén található. Mivel az Aquapark a strand kiegészítő szolgáltatása, ezért strand-Aquapark komplex jeggyel, vagy strandfürdő belépő megváltását követően Aquapark belépővel vehető igénybe. Az aktuális jegyárakat itt találod.

https://www.hungarospa.hu/hu/Araink

Megosztás