Kényeztetés anyák napjára

Hamarosan itt van május első vasárnapja, mely egy csodálatos nap, hiszen ekkor köszöntjük és ünnepeljük az édesanyákat.

Az édesanyák, nagymamák egész évben önzetlen, fáradtságos, szerető gondoskodással segítik, támogatják gyermekeiket, unokáikat. Május első vasárnapján, vagy akár az egész hétvégén kényeztessük őket, lessük ki kívánságaikat és legyen ez az időszak az amikor ők pihenhetnek meg egy kicsit és érzik át a törődés, kényeztetés általi pozitív élményeket.

Hajdúszoboszlói élmények

Napjainkban nem a materiális dolgok, inkább az élmények azok amelyek számítanak, azok a pillanatok, amelyeket együtt a családdal, barátokkal élünk át. Édesanyaként is akkor vagyunk a legboldogabbak, ha gyermekeink körében pihenhetünk, nagyszülőként unokáinkat nézve, velük együtt örülve kalandozhatunk.

Ajándékozd meg te is édesanyádat vagy nagymamádat egy hajdúszoboszlói élmény csomaggal. Lepd meg egy ajándékutalvánnyal mely tartalmazhat egy-egy kényeztető szolgáltatást vagy akár szállással egybekötött pihenést. Egy ilyen meglepetéssel nem foghatsz mellé, hiszen ki ne örülne annak, ha pihenhet és kikapcsolódhat. Hajdúszoboszló a kisvárosi hangulat mellett, Európa legnagyobb fürdőkomplexumának kiváló szolgáltatásait nyújtja az ide látogató vendégeknek. A gyógy- és wellness szolgáltatások széles palettájáról választhat az aki itt pihen. A Hungarospa Hajdúszoboszló ajándékutalványa a fürdőkomplexum valamennyi termékére és szolgáltatására beváltható, mely 5000 és 10000 Ft-os címletekben kapható.
ajandekutalvany_hungarospa

Természetesen a hajdúszoboszlói szálláshelyek is partnerek tudnak lenni az egyedi igények kielégítésében, válassz a hotelek, panziók, apartmanok széles választékából és kérd egyedi ajándékutalvány formájában a szolgáltatást és ajándékozd meg élménnyel szeretett édesanyádat, nagymamádat.

Megosztás