Készülj az őszre gyógyfürdőzéssel!

Készülj az őszi hónapokra gyógyfürdőzéssel, erre az egyik legoptimálisabb lehetőség, ha ezt Hajdúszoboszlón teszed, mert itt minden adott, hogy regenerálódva indulj neki a kevésbé meleg hónapoknak.

Újra itt az ősz, amikor már a reggelek hűvösebbek, az időjárás nyirkosabb, ezáltal az ízületi panaszok is jobban felerősödnek. Vagyis nem árt elgondolkodni azon, hogy a nagyobb fájdalom jelentkezése előtt a gyógyfürdőben készítsük fel a szervezetet erre az időszakra.

Gyógyfürdőbe menni nemcsak a betegségek kezelése miatt érdemes, hanem prevenciós jelleggel, megelőzési céllal is ajánlott!  Akár kúra keretében, a NEAK által támogatott kezeléseket igénybe véve, ugyanis így jóval olcsóbb lesz a fürdőzés és regenerálódás, ráadásul sokkal célzottabb kezelést kapunk az orvosi vizsgálatot követően.

Igaz, van némi kötöttsége az ilyesfajta fürdőzésnek. Egyebek mellett az, hogy beutaló nélkül nem vehető igénybe a támogatott kezelés. Vagyis mielőtt gyógyfürdőbe mennénk, szükséges reumatológus szakorvossal is konzultálni. Ő a vizsgálat után ajánlani fog kezelést és kúrát, amit 30 napon belül meg kell kezdeni, és nyolc hét alatt be is kell fejezni. Egy kúra legfeljebb 15 alkalomból állhat, kúrából évente kettőt támogat a társadalombiztosító. A támogatás mértéke azonban fürdőnként változó. Egy azonban biztos, hogy jóval kedvezőbb így fürdőzni, mintha csak beutaló nélkül mennénk regenerálódni, feltöltődni.

Érdemes tehát elgondolkodni a lehetőségen. Akár egy ősz eleji wellness pihenéssel is összeköthetjük a megelőző fürdőzést. Mondjuk Hajdúszoboszlón, ahol a hajdúszoboszlói gyógyfürdőben több, mint negyven féle kezelés áll a betegek rendelkezésére. Bővebb információ a gyógykezelésekről

Itt pedig a legkedvezőbb szállásajánlatok közül választhatsz. Kattints és foglalj még ma!

Megosztás