Kiváló kikapcsolódási helyszín

Miért is kiváló kikapcsolódási helyszín a Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel minden generáció számára?

Legtöbb kisgyermekes családanya részére az egyik legnagyobb kihívást jelenti a gyermekekkel való utazás során a csomagolás. Próbál igazodni az autó adta lehetőségekhez, de azért még ezt is tegyük oda és azt is, jaj az otthon ne maradjon.

A Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotelba érkező vendégeknek nem kell az egész háztartást bepakolni, mert ügyelve a gyermekes családok igényeire, a szálloda igyekszik minden olyan eszközt és szolgáltatást vendégei rendelkezésére bocsátani, amivel üdülésüket kényelmessé tehetik és gyerekeikkel is biztosított a gondtalan kikapcsolódás. A szállás kényelmén túl a szállodában játszótér és játszószoba, gyermekmedence, baba-mama konyha, gyermekétlap és -étterem tesszük legapróbb vendégek kikapcsolódását is teljessé.

Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel

Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel játszószoba

A hétköznapok rohanó világából kicsit kiszakadva a felnőtt vendégek is kényeztetve érezhetik magukat a szálloda alagsorában található barlangfürdőben, ahol az orvosi háttérrel biztosított reumatológiai és gyógyászati kezelések mellett, wellness és egészségmegőrző kezelések széles kínálata a garancia a feltöltődés, frissülés biztosítására. A Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotelben 2014. júliusától a vendégek kívánságának eleget téve egy újonnan épült úszómedence tovább fokozza a fürdőzés élményét és biztosítja a sportolás lehetőségét.

uszomedence-matyas-hotel-hajduszoboszlo

Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel uszómedence

Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotelben további lehetőségek is várják a vendégeket a jó idő beköszöntével. Nyáron kellemes kikapcsolódást jelent természetes környezetével, 28°C-os vizével a nap szerelmeseinek a szálloda szabadtéri strandfürdőjének használata. Az étteremben a svédasztalos félpanziós ellátással igénylő vendégek hatalmas ételválasztékból válogathatnak korlátlan fogyasztás mellett. A kínálatban nemzetközi, vegetáriánus, wellness és természetesen magyar fogások is szerepelnek.

Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel

Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel bejárat

Kényelmes szobák, kényeztető gyógy- és wellness kezelések, kulináris élvezetek! És hogy mi kell még!? Egy akciós ár, mely még vonzóbbá teszi mindezt. A Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotelben ez is elérhető, szállás bőséges félpanzióval, medencehasználattal már 8.000 Ft/fő/éj-től.
Egy fontos dolog maradt még hátra, foglalni!

Megosztás