Korcsolyázni nyáron?

2011. augusztus 21.

Nyáron JÉGKORCSOLYÁZNI ?
IGEN!!!
Akkor gyere a  Szoboszlói Kastély Panzióba!

Ha az úszáson kívül más mozgásra vágysz, itt a lehetőség, hisz új programmal színesedik Hajdúszoboszló egyébként is gazdag palettája. Hamarosan ugyanis egész évben nyitva tartó, szintetikus jégpálya nyílik a Damjanich utca 34 szám alatt. A jégpályát az újonnan megalakult Szoboszlói Kastély Panzió Kft. üzemelteti.

A MEGNYITÓ 2011 augusztus 26-án, 15:00 órai kezdettel kerül megrendezésre. Ezen a napon 21:00 óráig várjuk a korcsolyázni vágyókat. Kedves Vendégeink ingyen kipróbálhatják az Xtraice Classic típusú 714 m2 alapterületű szintetikus, környezetbarát jégpályát, amely 120 fő egyidejű korcsolyázását teszi lehetővé.

Engedjék meg, hogy bemutatkozzam!
Nádasdiné Kasza Anita, a Szoboszlói Kastély Panzió Kft. Ügyvezetője, az ötlet megálmodója vagyok.
Amikor azon gondolkodtunk a családommal, hogy mibe is vágjuk a fejszénket, olyasvalamit akartunk kitalálni, ami szórakoztató, sokakat érdeklő, s nem utolsó sorban egyedülálló a környéken. Az ötlet onnan jött, hogy mi is nagyon szeretjük a sportot, s jászberényiek lévén ott a korcsolyázásnak és jéghokinak komoly hagyományai vannak.

Így esett a választásunk a jégpályára, melyben reméljük, minél többen lelik majd az örömüket. Bízunk abban is, hogy ez az új lehetőség, felkelti a helyi iskolák, óvodák érdeklődését is.

A jégpálya nyitva tartási ideje:
Hétfőtől péntekig 11:00-22:00-ig,
szombaton és vasárnap 10:00-22:00-ig

A napi jegyárak:
felnőtt belépő: 800 Ft/óra,
diák és nyugdíjas belépő: 600 Ft/óra,
korcsolyabérlés: 800 Ft.

A Kastély Panzió szállóvendégeinek a cég napi két óra ingyen korcsolyázást biztosít.

Xtraice prémium jégpálya bemutatása
A cég 2003-as alapítása óta az összes kutatási és fejlesztési erőforrását a világ legjobb alternatív jégtechnológiájának kifejlesztésére fordította. Azóta Xtraice felülettel több, mint 200 jégpálya épült több mint 40 országban, minden héten növekvő mennyiségben.
Az Xtraice megnyerte a világ legrangosabb tendereit, mint például a párizsi Euro Disney-t, ahol 800m2-es szintetikus jégpálya épült.

Az Xtraice előnyei a többi szintetikus jéggel és a valódi jéggel szemben:

  • Az erőfeszítés nélküli siklás igen magas szintje elérhető
  • Kisebb mértékű korcsolyakopás
  • A jégfelület kisebb mértékű kopása és forgácsolódás
  • Külső térben bármilyen klíma esetén, míg a nap, szél, hő a hagyományos jeget lehetetlenné teszi a szabadban
  • Minőségi korcsolyázás, a valódi jégnél alacsonyabb energia és karbantartási költségek mellett
  • Ökológiai megoldást nyújt, nem terheljük vele környezetünket

A siklóképesség maximalizálásához és pálya, illetve a korcsolyák éleinek védelme érdekében azonban a szintetikus jégpályát is kezelni kell. Ehhez egy speciális siklófolyadék alkalmazása szükséges, melyet kifejezetten erre a célra terveztek, teljesen környezetbarát, nem mérgező és nem hagy foltot a korcsolyázó ruháján.
A jégpálya kivitelezését az Xtraice magyarországi képviselete, a Devex Építő és Gépipari Fejlesztő, Tanácsadó és Kivitelező Kft. valósította meg.

Bármely kérdés, illetve észrevétel esetén az alábbi e-mail címre várja leveleiket a Szoboszlói Kastély Panzió Kft.:  szoboszloikastely@gmail.com

Ha sikerült felkelteni az érdeklődésedet, akkor csússz hozzánk! Még ezen a nyáron egy kis téli sportot kínálunk, akár fürdőruhában is! Ha szeretsz korcsolyázni, akkor gyere el, nem bánod meg! Itt a helyed!

Nádasdiné Kasza Anita
Ügyvezető

Megosztás