Közeleg a strand nyitás

2018. április 13.

A következő négy napos hosszú hétvégén nyit a hajdúszoboszlói strand

Április 28-án nyit a hajdúszoboszlói strand. Szóval a következő négy napos hosszú hétvégén már lesz lehetőség a kinti csobbanásra. Sőt, már az aquaparkot is beüzemelik ezen a napon. Viszont ott május 25-éig csak szombaton és vasárnap lehet fürdőzni. Már, amennyiben jó az idő. De mi várja azt, aki strandolni érkezik Hajdúszoboszlóra?

Nehéz lenne mindent felsorolni, de talán az egészen meggyőző tény a sok közül, hogy 13 medence található itt. Van köztük hullám-, pezsgő-, gyermek- és élménymedence is. De ami talán a legvonzóbb és a legismertebb, az a mediterrán tengerpart. Ez 6 ezer 200 négyzetméteres vízfelületével Közép-Európa legnagyobb épített medencéjének számít.
Természetesen a part homokos, és pálmafák is találhatók itt. A víz pedig fokozatosan mélyül. Aki itt fürdőzik, szinte teljesen tengerparti élményt kap. A fiataloknak, a családosoknak kiváló helyszín a kikapcsolódásra. Ahogy az aquapark is. Hiszen ez Magyarország első csúszdaparadicsoma. Összesen 15 csúszda várja itt a vendégeket. Egyebek mellett négy pályás versenycsúszda, hidrocsúszda, fekete lyuk, kamikáze és őrül folyó névre keresztelt is. Szerintünk az elnevezésekből is érzékelhető, hogy valóban élmény itt kikapcsolódni. De, hogy még fokozzuk a fürdőzés élménye iránti vágyat: az aquapark extrém zónájában még több attrakció várja a fürdőzőket. Van szabadesős alagút, vízhurok, szuperhullám, űrcsónak, cunami és vízcső is – ezek csúszdák. Szóval összesen 15 óriás csúszda teszi élménnyé az itt tartózkodást. És még ez sem az összes attrakció. Az aquaparkban lehet még sziklát mászni, vízeséses mászófalon próbára tenni a bátorságot. A kicsiket pedig élethű elefántok, játszótér, kalandmedence, sodrófolyosó és pancsoló is várja itt.

tengerpartnagy2010_500_486_20110502150131_196

Május végtől minden nap. Addig pedig (április 28-ától) hétvégente lehet itt kikapcsolódni. Az előrejelzések szerint egyébként jó idő várható a nyitás hétvégéjére. Úgyhogy aki több napos kikapcsolódásra indul ezen a hosszú hétvégén, valószínűleg tud csobbanni a kinti medencékben is. De ha mégsem lenne elég meleg, a fürdő gyógyvizes részlege és a fedett élményfürdő is rengeteg élményt kínál.

Várunk Hajdúszoboszlón! Ha szállást keresel, itt nézz körbe!

Megosztás