Legyen az év honlapja a hajduszoboszlo.hu

2011. november 14.

Legyen az év honlapja a hajduszoboszlo.hu

Hajdúszoboszló város weboldala új arculattal felhasználóbarát szemlélettel 2011.03.01-én indult a Hajdúszoboszlói Turisztikai Nonprofit Kft üzemeltetésében.
A honlap átlátható felépítésével, naprakész turisztikai és egyéb információkkal segíti a turisták, a helyi lakosság és a szakmai partnerek tájékozódását. A honlap alapvető információkat tartalmaz a fő turisztikai attrakció a városi fürdőkomplexum szolgáltatásairól, a bő szálláshely kínálatról, a helyi programokról és szórakozási lehetőségekről.

A honlap indulásától számítva több alkalommal került sor kisebb fejlesztésekre, változtatásokra, a leghatékonyabb tájékoztatás elérése érdekében. Az utolsó fejlesztési folyamatok eredményei ez év november 9-től láthatóak a weboldalon. A lefrissebb változások a megújult a főoldal, a szálláshelyek szűrési feltételek szerinti keresése és hamarosan elindul a webolda akciós ajánlatokat és tematikus akciókat tartalmazó aloladala is.

A hajduszoboszlo.hu ebben az évben már elnyert egy elismerést, akkor szakmai zsűri véleménye alapján ítéltek meg a díjat a weboldal számára. Jelenleg a portál több másik honlappal együtt lett nevezve az év honlapja cím eléréséért, melynek elnyeréséért az Ön szavazatár is számítunk

Kérjük szavazzon a következő linken, hogy a hajduszoboszlo.hu weboldal ismét elismerésben részesüljön! Szavazáshoz kattintson ide: [link törölve]

Az szavazás véget ért, már nem lehet szavazni.

Megosztás