Legyen Hajdúszoboszló az év turisztikai települése

2017. szeptember 22.

Legyen idén is Hajdúszoboszló az év turisztikai települése! Az esély – úgy tűnik – ezúttal is adott, ugyanis a részeredmények szerint 2017-ben is ott vagyunk a TOP3-ban.

Szavazni november 2-áig lehet, úgyhogy, ha Ön is szívesen emlékszik vissza a Hajdúszoboszlón töltött nyaralásra, wellness pihenésre, vagy csak egyszerűen szívesen megismerné a városunkat, szavazzon!
strand_furdokomplexum
Az Év Turisztikai Települése díjat egyébként már többször elnyertük. A 2016-os díjátadásról például itt írtunk. De visszatérve a 2017-es versenyre: eddig több, mint 113 ezren szavaztak a Szállás.hu játékán, ami már közelít a tavalyi eredményekhez. Akkor ugyanis 200 ezer utazó értékelt. De itt meg kell jegyeznünk, hogy több kategóriában várják a szavazatokat. Az év turisztikai települése mellett az év szállására, a turizmus szakma példaképére, az év családbarát szálláshelyére és az év turisztikai attrakciójára is lehet szavazni.

Örömünkre szolgál az is, hogy Hajdúszoboszló az idén nem csak az év turisztikai települése kategóriában szerepel az élen, hanem a szálláshelyek között is. Jelenleg két szálláshely is található a TOP3-ban. Méghozzá a Hotel Silver Hajdúszoboszló és a Silver Major Vendégház Hajdúszoboszló. Silver-3

És hogy miért érdemes szavazni? A nyereményekért. Természetesen utazás jár a szerencsés voksolóknak. Akár egy hajdúszoboszlói pihenés is az Öné lehet. A nyereményekről még több információ itt. Voksolni pedig itt tud. Csak írja be, hogy “Hajdúszoboszló”, és máris indíthatja a szavazást.

Köszönjük, ha minket választ.

Megosztás