Lengyel utaztatási szakemberek Hajdúszoboszlón

2014. június 5.

2014. június 03-án lengyel utazási irodák képviselői érkeztek Hajdúszoboszlóra, a study tour a Magyar Turizmus Zrt. Lengyel Külképviselete és a Hajdúszoboszlói TDM szervezet közös szervezésével jött létre.

Program

A 23 fős lengyel szakemberekből álló csoport számára a három napos program során az alábbi program került megszervezésre.

 • 2014.06.03-án
  Az első napon a Barátság Gyógy- és Wellness Szállodába való érkezést követően szabadprogram/ fürdőzés, majd városnézés a Dottó kisvonattal és vacsora a Kemencés Csárdában volt a program.
 • 2014.06.04-én
  09.00 órai kezdettel szakmai workshoppal kezdődött a nap a Hotel Délibáb konferencia termében, ahol a résztvevők a helyi szálláshely szolgáltatók képviselőivel beszélgethettek, megismerhették a szálláshelyek szolgáltatásait, ajánlatait.

Lengyel study-tour Hajdúszoboszlón

  10.30-tól a workshop keretében megismert szálláshelyek bejárása következett. A résztvevőket a bejárás során Hirling Bożena a Magyar Turizmus Zrt lengyel külképviseletének vezetője és Kabály Zsolt a Hajdúszoboszlói Turisztikai Nonprofit Kft ügyvezetője kísérte.
  A Hotel Délibábban elfogyasztott ebéd után a lengyel szakembereknek fürdőbejárást tartott Jurewicz Béla a Hungarospa Thermál Tourist értékesítője. Ezt követően a résztvevők ki is próbálhatták a fürdőkomplexum szolgáltatásait.
  A nap a Tuba Tanyán fejeződött be egy igazi hajdúsági élményt nyújtó vacsorával.
 • 2014.06.05-én
  A program a csütörtöki napon Debrecenben folytatódik, a cívis város látnivalóinak megismerésével, melyet követően haza indulnak a lengyel szakemberek a kellemes és maradandó hajdúsági élményekkel.
[Nincs ilyen galéria]
Megosztás