Már csak egy hét és indul a strandidény

2016. április 20.

Hajdúszoboszlón, ahol Európa legnagyobb fürdőkomplexuma található, hamarosan nemcsak a Gyógyfürdőben és az Aqua-Palace fedett élményfürdőben, hanem a szabadtéri strand medencéiben is fürdőzhetsz és elmerülhetsz a felüdülés élményeiben.

Mártózz meg az élményekben

Ha pihenésre és élményekkel teli kikapcsolódásra vágysz, akkor kiváló úti cél lehet számodra Hajdúszoboszló. Az alföldi kisváros jelenleg madárcsicsergéstől hangos egész nap és a virágba borult fák, színpompás tulipánágyások között sétálva teljesen átadhatod magad a relaxálás élményének, a gyógyvízben való fürdőzést követően.

haranghaz-tavasz

E kedvező hatású élményeket csak fokozhatod, ha szaunázással és masszázsok általi kényeztetéssel egészíted ki pihenésedet. A jó időre való tekintettel már most is élvezheted a szabadtéri fürdőzésnek minden előnyét, hiszen a gyógyfürdőben akár 5 medencében is megmártózhatsz az áldásos hajdúszoboszlói gyógyvízben. Illetve ha még nem tudnád, akkor a szabadtéri fürdőzés lehetőségei tovább bővülnek április 30-án, hiszen ismét megnyitja kapuit a strandfürdő is.

strand-2
A strandnyitás napján esti programként ajánljuk a Hungarosparty strandnyitó rendezvényt, melyen az idei évben fellépnek Janicsák Veca, Majka & Curtis, Dér Heni, Kasza Tibi.

Megosztás