Márton Napi Libalakoma

Érvényes: 2016. november 11-13. között

A hajdúszoboszlói Márton Napi Libalakomán új bor és libából készült étel különlegességek, valamint változatos programok várják az ide látogatókat az év utolsó gasztrokulturális rendezvényén Hajdúszoboszlón!

liba-lakomaNovemberben Márton nap alkalmából (2016. november 11-13. között) ismét megrendezésre kerül Hajdúszoboszlón a Márton Napi Libalakoma gasztrokulturális rendezvény. Az őszi fesztivál két kiemelt szereplője az új bor és a libából készült ételek. A tavalyi rendezvény vendégeinek a különböző libás finomságok közül a pirosra sült, omlós és roppant finom, sült libacomb ízlett a legjobban. Az idei kínálatban is különleges étel kreációk várják majd a látogatókat. A rendezvény hagyományteremtő jelleggel kerül megszervezésre, így minden évben Márton nap idején várja majd a Hajdúszoboszlóra érkezőket. A hajdúszoboszlói szálláshelyek a gasztronómiai fesztivál alkalmával akciós ajánlatokkal várják vendégeiket, válogasson igénye szerint az akciós ajánlatok közül.

Kóstoljon bele a helyi ízekbe, hagyományokba, várjuk Hajdúszoboszlón!

Tartalom

Márton Napi Libalakoma Akciók

Nincsenek akciók ebben a kategóriában.

Részletes program

A részletes program hamarosan feltöltésre kerül!

Akik a finom ízekről gondoskodnak

Mátyás Király Gyógyszálloda
Hungarospa Thermál Hotel
Lorena Étterem
Barátság Gyógy- és Wellness Szálloda

Bővebb információ a rendezvényről

  • Helyszín: Szent István Park
  • A rendezvény programjai ingyenesen látogathatóak!
  • Szervező:Hajdúszoboszlói Vendéglátók Egyesülete
  • Elérhetőség: Máté Lajos, HVE Elnök Tel.: +3630/963-7618

Képek a rendezvényről

Kíváncsi a turisztikai aktualitásokra?Iratkozzon fel hírlevelünkre itt!

Megosztás

A weboldal használatával hozzájárul a sütik használatához. Részletek...

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close