Megnyitott a Prémium Zóna

2021. június 24.

Ünnepélyes megnyitó keretében 2021. június 18-án átadásra került a Hungarospa Prémium Zóna fejlesztése.

A Kisfaludy Turisztika Fejlesztési Program keretében a “Strandfürdő minőségi kínálatbővítése, új egyedi élményövezet kialakításával ” című projekt a Magyar Állam 1,5 milliárdos támogatásával valósult meg, a teljes beruház összege közel 3,5 milliárd forint volt.

A több mint száz meghívott vendéget először Bodó Sándor országgyűlési képviselő, Juhász Szabolcs, a Magyar Turisztikai Ügynökség egészségturizmusért felelős igazgatója, valamint Czeglédi Gyula polgármester köszöntötte. Ezt követően Kircsi Lajos vezérigazgató tartott rövid tájékoztatót a projekt fő elemeiről, bemutatta a három medencecsoportot, a Plitvice, Tahati s Amazonas medencéket. Végül a kivitelező Magyar Mélyépítő képviseletében Dudás Róbert ügyvezető beszélt a fejlesztésről.

A beszédek után a történelmi egyházak képviselői áldást mondtak az új létesítményekre, majd a fővendégek átvágták a szalagot.
Ezt követően táncos műsor szórakoztatta a vendégeket, majd egy séta keretében a meghívott vendégek megtekintették a Prémium Zóna medencéit és vízi attrakcióit. A vendégek séta közben olyan különböző attrakciókat tekinthettek meg, mint a jégszobrászat vagy a gyümölcsfaragás. A záró rendezvényt a Prémium Zóna önkiszolgáló éttermében rendezett fogadás és sajtótájékoztató zárta.

Az átadó ünnepségről készült tudósítást itt tekinthetik meg: https://www.hungarospa.hu/hu/hungarospa-hirek/unnepelyesen-atadasra-kerult-a-premium-zona

További bővebb információ: www.hungarospa.hu

Megosztás