Miért ne strandolnánk az indián nyárban?

Igaz, hogy vége a nyárnak, de a napsütéses szeptember is megfelelő lehet egy őszi pihenéshez, amikor is még a hajdúszoboszlói strandfürdő is nyitva tart. Tehát jó a kérdés: Miért ne strandolnánk az indián nyárban Hajdúszoboszlón?

Miért ne strandolnánk az indián nyárban?

Szeptemberben strandolni? Ki akarna 15-20 fokban fürdőzni? Meg egyébként is: vége a szezonnak, miért mennénk egy olyan helyre, ahol nyáron van csak pörgés – gondolják sokan, ha ősszel hívják őket fürdőzni. Pedig, ha jobban belegondolunk, szeptemberben általában van még egy-két olyan időszak, amikor a Nap egészen nyáriasan süt. Ez az indián nyár. Ilyenkor még nyugodtan lehet kint fürdőzni. Főleg, ha a lazításhoz a 36-38 fokos vizű medencék valamelyikét választjuk.
nagymama-strand-hajduszoboszlo

A HungaroSpa strandon lévő pezsgőmedence még az ősz elején is üzemel.

Sőt, a strand részen több olyan kinti medence is található, ami szezontól függetlenül, akár ősszel is használható. Négy, 32-36 fokos strandmedence például egész évben üzemel. Ezekben lazítva ősszel sem fogunk fázni.
gyogyfurdo-hajduszoboszlo
Egyébként az előrejelzést is megnéztük. Szeptemberben még lesz 30 fok körüli hőmérséklet is. Szóval indián nyárral az idén is számolhatunk. Amikor talán még a valamivel hidegebb vizű, mediterrán tengerparti medencében vagy a hullámmedencében is lehet még egy utolsót fürdőzni.

Aktuális információk a hajdúszoboszlói strandfürdőről

Hogyan alakul a strand nyitva tartás?

A strand szeptember végéig reggel 9 órától este 6 óráig van nyitva. Illetve hasonló nyitva tartással kell számolni az Aquapark esetében is. Jó időben szeptember 30-áig szombat és vasárnap déltől délután négy óráig várja a fürdőzőket a HungaroSpa ezen részlege.

Mennyibe kerül egy strandbelépő szeptemberben?

A szezonon kívüli strandbelépő egy felnőttnek 2 ezer forint, míg egy egész napos Aquapark jegy 4 ezer 900 forint – már akkor, ha a nagy csúszdákon is szeretnénk csúszdázni. Ha viszont beérjük mini csúszdákkal, a jegy 3 ezer 100 forintba kerül. Jól hangzik.

Persze garancia nincs a jó időre – főleg ősszel. De a HungaroSpa-ban – sok más mellett – az a jó, hogy hűvösebb időben sem kell lemondani az élményekről. Az Aqua-Palace rengeteg attrakciója vagy a gyógyfürdő részleg kellemes hangulata mind-mind kiváló kikapcsolódást ígér. Nem beszélve az extra wellness lehetőségekről. Eljössz?
aqua-palace-hajduszoboszlo

Megosztás