Nyári élmények kicsiknek és nagyoknak

Gazdagodjon nyári élményekkel az egész család Hajdúszoboszlón, ahol a legtöbb vízi élmény és további kikapcsolódási lehetőségek színesítheti a pihenést.

Hajdúszoboszlón a nyaralni vágyó emberek számára számtalan lehetőség kínálkozik arra, hogy jól érezhessék magukat, kikapcsolódjanak, aktív vagy teljesen nyugodt pihenésben legyen részük. Magyarország egyik legkedveltebb üdülővárosában gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt kínálunk számtalan lehetőséget egy felejthetetlen nyaraláshoz.

Az egész családnak szórakozási lehetőséget nyújt a hajdúszoboszlói fürdőkomplexum. Minden korosztály részére rengeteg lehetőség biztosított, ahol többek között nyáron igénybe vehető a strandfürdő a gyógyfürdő, az élményfürdő és az aquapark is számos programmal és szolgáltatással együtt.

A fiatalabb korosztály számára felhőtlen szórakozást nyújthat a Strandfürdő 13 medencéje és az Aquapark 15 csúszdája és családi medencéi, az Aqua-Palace élményfürdő családi és wellness szolgáltatásai, amely egész évben várja a látogatókat és sokszínű, fürdőzéssel egybekötött programokat kínál.
strand-hajduszoboszlo-mediterran-tengerpart

A strandfürdő és az Aqupark szabadtéri fürdőzés, pihenés és extrém élményes színes kínálatát biztosítja az ide látogató vendégeknek. Külön élmény lehet a mediterrán tengerpart, a hullámmedence, vagy akár a habshow kipróbálása.
A vízi élmények mellett sportolásra is adott a lehetőség a több mint 30 hektáros fürdő területén, de lazításként a vízibiciklizés és a csónakázás is jó lazítás lehet.

A fedett Aqua-Palace-ban az egész család jól érezheti magát, hiszen míg a gyerekek az élményfürdőben vagy a gyerekvilágban önfeledten szórakoznak, addig a felnőttek szaunázhatnak, wellnesszezhetnek, vagy igénybe vehetik a fitness szolgáltatásokat. A szauna részlegben finn, infra és gőz szaunák találhatóak, illetve itt található a masszázs részleg is, ahol különböző masszázs terápiák közül válogathatunk. A komplexum egyedi szolgáltatásokat is kínál a vendégek számára, mint például a privát fürdő és a relax szoba.

A gyerekek számára különböző programok érhetőek el, hiszen van a komplexumban:

  • Ugrálóvár, ami az Aqua-Palace gyermekvilág szintjén található
  • Miki Mini Party, ami egy minden szombaton megrendezésre kerülő zenés gyermek szórakoztató program
  • Gyermek foglalkoztató, ahol egy külön teremben minden pénteken-szombaton-vasárnap 11.00-18.00 óráig kézműves animáció várja a kicsiket

Időseknek, és gyógyulni, pihenni vágyóknak gyógyulást és rehabilitációs lehetőségeket kínál a fürdőkomplexum, ugyanis a Hajdúszoboszlón több mint 90 éve feltörő gyógyvíz tökéletesen alkalmas reumatológiai problémák kezelésére, gerincbántalmak enyhítésére, mozgásszervi és ízületi panaszok megszüntetésére. A gyógyfürdő legismertebb kezelései a fürdőkezelés, az iszappakolás és a súlyfürdő.

Megosztás