Nyári programsorozat a Hungarospa strandfürdőben

2016. június 23.

A 2016-os nyári szünet megkezdődésével egy időben színes animációs programsorozat indult a hajdúszoboszlói Hungarospa Strandfürdőjében!

Hajdúszoboszlón a nyári szezonban a fürdőzés mellett kiemelt szerep jut a zenének és a táncnak egyaránt! A Hungarospa fürdőkomplexum szabadtéri strandján több helyszínen is színes zenés-táncos és családi animációs programok várják a fürdőzőket a nyári főszezonban.

Gyermek programok

Július 1-től minden nap 10.00-17.00 óra között kézműves foglalkozás és gyermek-animáció lesz a gyerekeknek a strand hátsó részén található Vízipók Meseszínpadnál. Június 18-tól minden nap 15.00 órától felváltva Miki Mini zenés-táncos party-ja, Bigyóka bohóc vagy Lóri kalóz szórakoztató műsora várja a kicsiket szintén a Vízipók Meseszínpadon.

Felnőtt programok

A felnőtt korosztálynak sem kell az unalomtól tartania, hiszen a Hungarospa minden hétvégén színes programokat kínál a Strandon fürdőzőknek. Szombatonként 16.00 órától sztárfellépők garantálják a szórakozást, az ide nyáron a hajdúszoboszlói Strandon fellépnek: Kökény Attila, Péter Sramek, Caramel, Tolvai Renáta, Takács Nikolas, Nika, Pál Dénes, Wolf Kati, Vastag Tamás és Gáspár. További szórakozást biztosít a vasárnap délutánonként 16.00 órától többféle zenei stílusú műsor, mely táncosokkal, játékos feladatokkal, nyereményekkel, várja a játékos kedvű vendégeket. Természetesen az éjszakai fürdőzésről sem kell lemondani a Hajdúszoboszlón nyaralóknak, július 1-től minden pénteken és szombaton este 21 órától lehetőség van ismét éjszakai fürdőzésen részt venni a Strandfürdőben.

Részletesen az aktuális programokról

2016. június 23-27. 15.00 Bigyóka Bohóc/ Lóri Kalóz gyermek műsora
helyszín: Vízipók Meseszínpad

2016. június 25. 16.00 Carmen TDE Hip-Hop táncbemutató
2016. június 26. 16.00 Piruett Tánc Stúdió bemutatója
helyszín: strand nagyszínpad
 

Megosztás