Nyereményjáték-vendégelégedettségi felmérés

Hajdúszoboszló, a felüdülőhely ismét nyereményjáték keretében kíváncsi a városról alkotott véleményedre. Ha nyerni szeretnél, válaszold meg kérdéseinket az alföldi fürdővárosról, töltsd ki kérdőívünket!

A nyereményjátékban úgy vehetsz részt, hogy néhány kérdésünkre válaszolsz, elmondod véleményedet Hajdúszoboszlóról: töltsd ki kérdőívünket és máris esélyes vagy! Ha még nem jártál városunkban, akkor most ezt a kérdőíves nyereményjátékban nem tudsz részt venni, de tervezed, hogy hamarosan Hajdúszoboszlóra látogatsz, akkor az alábbiakban szereplő linkre kattintva iratkozhatsz fel hírlevelünkre, így a jövőbeni nyereményjátékainkról, programokról, akciókról is értesülni fogsz! Aktuális nyereményjátékunkban a kérdőív egy vendégelégedettségi felmérés, így a már korábban városunkban járt kitöltők közül kerül ki a nyertes, akiknek hajdúszoboszlói ajándékutalvány lesz a jutalma, érdemes tehát elmondani véleményedet! Játssz velünk és nyerj. Sok szerencsét kívánunk!

További információ

A kérdőív kitöltése

Mondd el véleményedet Hajdúszoboszlóról azt, hogy miért választottad Hajdúszoboszlót utazásod céljául, milyen szolgáltatásokat vettél igénybe és mennyire voltál elégedett.

KÉRDŐÍV KITÖLTÉS

Az aktuális játék időtartama

2021.08.12.-08.26.

Részvételi feltételek

Nyereményjáték részvételi feltételei

Az aktuális nyeremény

  • 1 darab fődíj, egy 2 fő részére szóló 2 éjszakás hajdúszoboszlói ajándékutalvány

Megosztás