Óriáskerék a levegőből

Ha az idei évben még nem járt Hajdúszoboszlón, akkor nem láthatta még, hogy a József Attila utcán „Óriáskerék” várja a látogatókat. Most egy drón videó segítségével mutatjuk be a hajdúszoboszlói óriáskereket.

Korábban a programoknál írtunk arról, hogy idén már egész nyáron forog az óriáskerék Hajdúszoboszlón. Akkor csak fotókat láthattak róla, most viszont már egy videó is bemutatja az új látványosságot.

Miért érdemes felülni az óriáskerékre

A drónvideón azt is látni, hogy nagyjából mit lát az, aki jegyet vásárol és két körön keresztül emelkedik a magasasba. Gyakorlatilag egész Hajdúszoboszlót szemügyre vehető a magasból. Egészen új szemszög ez, ami talán még azoknak is érdekes lehet, akik már többször jártak Hajdúszoboszlón. Persze óriáskeréken ülni önmagában remek élmény, de az, hogy a fürdővárost, a Hortobágyat is láthatjuk felülről, egészen extrává teszi a programot. Szóval csak ajánlani tudjuk minden Hajdúszoboszlóra érkezőnek azt, hogy üljön föl az óriáskerékre. A korábbi, jegyárakat, tippeket tartalmazó leírás itt érhető el.
A videóra visszatérve, a drón felvételeket egyébként Sass Dani, „A Konyhafőnök” című gasztrovetélkedő szoboszlói versenyzője készítette. A felvétel az ő facebook oldalára került feltöltésre, melyet most mi is megmutatunk.

Dron videó az Óriáskerékről

Ha pedig Hajdúszoboszlón jár, mindenképpen üljön fel a hajdúszoboszlói óriáskerékre. Érdemes ugyanis megnézni nappali és esti fények mellett is a csodálatos fürdővárosunkat. Sőt, innen még azt is kiválaszthatja, hogy a Hungarospa fürdőkomplexum melyik medencéjében szeretne csobbanni az óriáskerekezés után, vagy melyik csúszdát próbálná ki az Aquapark területén. Az óriáskerékről ugyanis a strandra is belátni. Nézze meg a videót itt, videó megtekintéséhez kattintson ide

Hajdúszoboszlói Óriáskerék

Megosztás