Pihenés, gyógyulás, feltöltődés egy helyen

Pihenés, gyógyulás, feltöltődés egy helyen a Hungarospa Thermal Hotel***superior szállodában!

A Hungarospa Thermal Hotel 117 klimatizált, nemdohányzó szobával, bőséges büférendszerű félpanziós ellátással, szaunával, infraszaunával, gőzkabinnal, 3 fedett és 1 külső gyógyvizes medencével, saját gyógyászati részleggel várja vendégeit. Továbbá díjmentes átjárást biztosított a 30 hektáros strandfürdőbe, a gyógyfürdőbe és a fedett uszodába, valamint az Aqua-Palace fedett élményfürdőbe; így minden korosztály megtalálja a kedvére való kikapcsolódást.

A Hungarospa Thermal Hotel gyógyászati részlegén lehetőség nyílik a TB által támogatott gyógykezelések igénybevételére, ezen túl különféle masszázsokat is kipróbálhatóak, hogy a feltöltődés garantált legyen!
Mozgáskorlátozott Vendégeink részére 3 speciális szoba áll rendelkezésre, valamint a medencénél beemelő szerkezet is segíti a fürdőzést. A teljes épület akadálymentes.

A Hungarospa Thermal Hotel éttermében magyaros, nemzetközi- és reform ételekkel, bőséges választék várja a gasztronómia szerelmeseit.

Most rendkívüli kedvezménnyel ismerheti meg Hungarospa Thermal Hotel szolgáltatásait! A „Hajdúszoboszlói 10+10” kampány keretében az akcióra hivatkozó vendégek részére 2017. február 01 – április 13. közötti időszakban a Spa hétvége és a Relax napok csomagjainkból 10+10=20% kedvezményt biztosítunk.

Megosztás