Prémium kategóriás pihenés

Az akciós kuponunkkal prémium kategóriás hajdúszoboszlói hotelben is foglalhat téli wellness csomagot a hajdúszoboszlói Hotel Aurum szállodában.

A Hotel Aurum Hajdúszoboszló legimpozánsabb négy csillagos szállodája – állítják magukról a bemutatkozóban. Nézze meg, hogy ez tényleg így van-e! Meg fog lepődni.
hotel-aurum-hajduszoboszlo-furdo

Főleg, ha végigpörgeti a szálloda honlapján található fotógalériát. Ebből ugyanis azonnal látszik, hogy meglehetősen exkluzív négy csillagos hotelről van szó. A szobáktól kezdve a gyógyfürdő részlegen át az étteremig minden nagyon impozáns.

De ha ez még nem lenne elég: nem csak a szobák kialakítása egyedülálló, hanem azok mérete is átlagon felüli. A hotel vonzereje egyébként a hajdúszoboszlói gyógyvízben keresendő. Aki szeretne exkluzív környezetben gyógyulni, annak a Hotel Aurum lesz a legjobb választás. Itt ugyanis ugyanolyan gyógyvízben lehet fürdőzni, mint a Hungarospa-ban, és az itt kérhető kezeléseket is támogatja a társadalombiztosító. Például orvosi gyógymasszázs, gyógyiszap-pakolás, víz alatti vízsugár-kezelés és elektroterápiás kezelés is kérhető, de a wellness részlegben gőzkamra, fényterápiával ellátott finn szauna is található. Természetesen a többféle medence mellett. A hotelben hidromasszázs medence, csobbanó medence, gyógyvizes medence és gyermekpancsoló is várja a vendégeket.

A szálloda egyébként a hajdúszoboszlói fürdőhöz közel, a Mátyás király sétányon található. Azaz, ha felfedeznéd a Hungarospa szolgáltatásait is, nem kell sokat sétálnod.

Ráadásul a Hotel Aurumban szintén elérhető a 10+10-es akciónk. Ami azt jelenti, hogy az itt található link használatával kedvezményesen foglalhat szobát a téli időszakra. Plusz tíz helyi szolgáltatónál 10 százalék kedvezménnyel vásárolhat vagy vehet igénybe szolgáltatást.

Kíváncsi lenne az akció részleteire? Kattintson ide. Ha pedig a Hotel Aurum oldalán nézelődne, azt ide kattintva teheti meg.

Megosztás