Prémium wellness élmény

Ebben a hangulatos szállodában wellnesselni óriási élmény – Most akciós a téli csomag.

Négy csillagos hajdúszoboszlói kényeztetésre vágysz? De nem szereted a zsúfolt óriás szállodákat? Akkor a Hunguest Hotel Apollo kínálatát feltétlenül nézd meg!
hunguest-hotel-apollo-ev-eleji-akcio

Bővebben a szállodáról

Ez a szálloda ugyanis mindössze 33 szobával rendelkezik. Nagyon barátságos… Ha foglalnál, igyekezz, mert Hunguest Hotel Apollo is részt vesz a 10+10 akciónkban.

A négy csillagos kényeztetés természetesen itt is a wellnesstől és helyben lévő gyógyvíztől lesz teljes. A hotelben ugyanis beltéri termálmedence és élménymedence is található. De a Hunguest Hotel Béke szállodával közös épületegyüttes fürdőcsarnokában lévő élményfürdőt, gyógyvizes medencét, úszómedencét és családi medencét is használhatják az ide érkező vendégek. És az egész évben üzemelő kinti gyógyvizes medencét se hagyjuk ki a felsorolásból. Hiszen a téli wellness alatt az az egyik legnagyobb élmény, ha szabadtéri, gőzölgő vizű medencében is lazíthatunk.

hunguest-hotel-beke-ev-eleji-akcio

Persze a wellness nem merül ki a fürdőzésben. A Hunguest Hotel Apolló vendégei a szálloda fürdőrészlegén kívül a szomszádos Hunguest Hotel Béke szaunavilága is várja a vendégeket. Így az itt pihenő vendégek zaz illatkamrában, gőzfürdőben, finn szaunában és infrakabinban is relaxálhatnak.

10+10 akció a Hunguest Hotel Apollo-ban

Te is lazítanál itt egy jót? Ha igen, érdemes igyekezned, ugyanis a 10+10-es akciónk keretében a hotel 20 százalékkal olcsóbban kínálja a kedvezményes csomagját. Vagyis egy éjszaka így csak 13 ezer forintba kerül egy főnek.

És hogy mit jelent a 10+10 akció? Azt, hogy ha mondjuk a Hunguest Hotel Apollóban szállsz meg és a foglaláskor hivatkozol a ”HajdÚSZoboszlói 10+10″ kódra, tíz hajdúszoboszlói üzletben és szolgáltatónál 10 százalék kedvezménnyel vásárolhatsz.

Mutatjuk, hogy pontosan miről van szó.

Megosztás