Sportolj Szoboszló!

2024. május 31- június 1.

Örömmel jelentjük be, hogy idén első alkalommal rendezzük meg a Sportolj Szoboszló! nevet viselő jótékonysági sportmaratont Hajdúszoboszlón, 2024. május 31-én 10:40-től egészen június 1-jén 20:24-ig minden a sportról szól majd városunkban.

Részletes program

Az idei évre utalva, pontosan 2024 percen keresztül, megállás nélkül – még éjszaka is! – zajlanak majd a legkülönbözőbb sportprogramok városszerte, az óvodáktól és az iskoláktól, a szabadidőparkon át egészen a sportpályáig mindenhol a mozgásé lesz a főszerep.
Lesz futás, úszás, vetélkedő, foci, kosárlabda, sorverseny, extrém sportok, éjszakai versenyek, nagy sportágválasztó és sok más izgalmas meglepetés!

Talán még sztársportolókkal is lehet majd találkozni…!?
A nem mindennapi rendezvényen mozgásba lendül egész Szoboszló, a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenki számára izgalmas sportolási lehetőséggel készülünk! Városunk sport és szabadidős civil közösségei és egyesületei bemutatkoznak és lehetőség lesz kipróbálni az egyes sportágakat.

Nagyon fontos, hogy nemes céllal lendülünk mozgásba, ugyanis a rendezvény egésze során jótékonysági gyűjtést tartunk. A másfél napos esemény során a hajdúszoboszlói Éltes Mátyás Általános Iskola és Kollégium diákjainak sportolási lehetőségeit szeretnénk támogatni, a sportudvar bővítésével és sporteszközök beszerzésével.

Itt az idő felállni a kanapéból, kijönni a kora nyári friss levegőre és eltölteni pár kellemes órát a szabadban, egyedül vagy a családdal, a gyerekekkel, szülőkkel vagy a nagyszülőkkel együtt. Ez a rendezvény mindenkinek szól: a város apraja-nagyjának, a teljesen kezdő sportolóktól a profikig mindenkinek ott a helye! Aki szeret sportolni annak azért, aki nem szeret, annak éppen azért javasoljuk, hogy látogasson ki, hátha kedvet kap egy kis mozgásra.

Mutassuk meg együtt, hogy a mondás valóban igaz, és az ép lélek tényleg az ép testben lakik!

Várunk mindenkit szeretettel!

A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják!

Helyszín:
HSE pálya és Szabadidő Park és számos intézményben

Megosztás