Tüskevár – Szigligeti Színház előadása

2024. július 25.

A Tüskevár című musical Fekete István azonos című regényét feldolgozva, zenés formában kínál egy felejthetetlen előadásélmény a hajdúszoboszlói szabadtéri színpadon a nagyváradi Szigligeti Színház előadásában.

Az előadás egy a regényhez hasonló beavatástörténetet mesél el, melyben a nyolcadikos főhősök egy olyan archaikus miliőbe kalauzolják a nézőket, ahol a természet kerül fókuszba. A természet törvényeinek felfedezése, az első halászat, az első vadászat élménye, a természettel való első igazi találkozás, mind-mind olyan pillanatok egy gyerek életében, amelyek befolyásolják és végig kísérhetik a későbbi életét. Az ott megismert állatok olyan valóságot teremtenek a gyerekek fejében melyek kinyitják a képzelet kapuit és szürreálisnak hathatnak.
Az előadás ezt a szürrealitást próbálja megragadni, a rendezői koncepció a gyerek szemével láttatni a történéseket. Fekete István regényadaptációját a zenék és dalok teszik még mesésebbé, mely könnyed kikapcsolódást és deja vu élményt ígér az egész családnak.

Kiegészítő információk

  • Játékidő: 2 óra és 45 perc egy szünettel.
  • Ajánlás: 10 éves kortól ajánlott.
  • 5 éves kor alatt nem szükséges jegyet váltani, ha a gyermek szigorúan a szülő ölében foglal helyet!

Jegyek

Jegyár: 4990 Ft
JEGYVÁSÁRLÁS

Időpont

2024. július 25. szombat 20:30
Időtartam: 2 óra és 45 perc egy szünettel.

Helyszín

Szabadtéri Színpad

Megosztás