Sajtóközlemény-Hajdúszoboszló első kézműves csokoládé műhelye

2015. szeptember 15.

Elindult Hajdúszoboszló első csokoládé manufaktúrája, ahol különböző fűszeres kézműves csokoládékat és töltött bonbonokat állítanak elő kiváló minőségű belga csokoládé és első osztályú alapanyagok felhasználásával, csupa természetes alap-anyagból, mesterséges anyagok és tartósítószer hozzáadása nélkül.

szechenyi-logo-web

Sajtóközlemény
Hajdúszoboszló első kézműves csokoládé műhelye

Elindult Hajdúszoboszló első csokoládé manufaktúrája, ahol különböző fűszeres kézműves csokoládékat és töltött bonbonokat állítanak elő, kiváló minőségű belga csokoládé és első osztályú alapanyagok felhasználásával, csupa természetes alap-anyagból, mesterséges anyagok és tartósítószer hozzáadása nélkül.

A kézműves csokoládék keleti régióban való megismertetése érdekében nyújtott be pályázatot Háló Andrea EV. a Fiatal Vállalkozók Válásának Támogatása a Konvergencia Régióban című program felhívására. A sikeres pályázat eredményeként megalakult BlackBunny Csokoládé Manufaktúra által előállított kézműves csokoládékat nem csak a helyi lakosok élvezik, hanem a turisták is nagy élvezettel fogyasztják és viszik ajándékba, mint helyi különlegességet.
Ausztráliában tanulta ki ezt a mesterséget a vállalkozásunk nyertes projekt keretében foglalkoztatott bonbonkészítője, és az ott tanultakat tovább fejlesztve, valamint a csokoládék íz világát a hazai piac ízlésre alakítva egy olyan különleges, elsősorban fűszeres irányvonalat kép-viselünk, ami egyedülálló a piacon.

A 3 millió Forint európai uniós támogatás eredményeként a vállalkozás egy olyan csokoládé műhelyet alakított ki, ahol a kézművesség kiemelt hangsúlyt kap. Azon felül, hogy minden kézzel készül, az alapanyagok magas minősége is kulcsfontosságú, hogy kiváló, prémium mi-nőségű termékeket állíthassunk elő.

A csokoládé műhelyet a pályázat nyújtotta kereteken belül úgy alakítottuk ki, hogy nem csak a kézműves csokoládék előállítására, hanem kis csoportos csokoládékóstolók, bemutatók és workshopok megrendezésére is alkalmas, ezzel is növelve a helyi turisztikai programok színes-ségét.

További információ kérhető

Háló Andrea
30/534-6098
info@egyedibonbon.com

Megosztás