SeniorPlus Expo díszvendége: Hajdúszoboszló

Az ide évben a budapesti SeniorPlus Expo díszvendége „Hajdúszoboszló, a felüdülőhely” lesz. 2019-ben már 11. alkalommal kerül megrendezésre megszokott helyszínen, a népszerű rendezvény, ahol egyedi ajánlatokkal és meglepetésekkel is készülünk a látogatók számára.

SeniorPlus Expo Budapest

2019. december 6-7 között Budapesten a BOK (volt SYMA Konferencia- és Rendezvény-központban)csarnokban kerül megrendezésre ismét az elsősorban az 50 év feletti korosztály számára a SeniorPlus Expo. A rendezvény programjai és a kiállítók ajánlatai, kiemelten a nyugdíj mellett dolgozóknak és az aktív életet élő nyugdíjas embereknek szól, valamint családtagjaiknak és minden érdeklődőnek.

Az Seniorplus expo-n a látogatók idén is több száz szolgáltatóval és termékével vagy szolgáltatásával ismerkedhetnek meg, amelyek az egészségmegőrzést, az életminőség megtartását szolgáljak, valamint az élményekkel teli kikapcsolódáshoz találhatják meg a legjobb, igényeiknek leginkább megfelelő ajánlatokat.

Díszvendég: Hajdúszoboszló

Hajdúszoboszló turisztikai kinálatával minden évben találkozhattak a SeniorPlus Expo vendégei. 2019 azért lesz különleges, mert a rendezvény díszvendége városunk lesz és több partnerünkkel, akik a Hotel Aurum, a Hunguest Hotel Béke, a Hotel Rudolf, a Laci Betyár Fogadó és a Hajdúszoboszlói Fizetővendéglátók Egyesülete, közösen várjuk majd az érdeklődőket standunknál.

Biztositunk mindenkit, hogy ajánlataink változatosak lesznek és akár az egyedi kéréseket, igényeket is lehet majd egyeztetni partnereink kollégáival. Nyereményjátékkal és egyedi termék kínálattal is készülünk, melyek között megtalálható lesz egyedi hajdúszoboszlói gyógyvizzel készitett szappan variációink és még sok minden más. Tehát összegezve érdemes lesz kilátogatni december 6-7 között a budapesti SeniorPlus expo-ra.

Fontos információ a helyi lakosság részére, hogy Hajdúszoboszló Város Önkormányzata támogatói jegyet vásárolt, mellyel településük teljes lakossága ingyenesen beléphet a nagyszabású rendezvényre!

További bővebb információ a rendezvényről

Megosztás