Stresszmentesen az Apollo-ban

Ha stresszmentes és kellemes kikapcsolódást keres a monotonitásból való kiszakadáshoz, akkor ajánljuk a hajdúszoboszlói Hunguest Hotel Apollo csendes, nyugodt környezetét, itt elfelejthetjük a mindennapos és otthoni gondokat egy jó időre.

Az élet egy folyamatos körforgás, napról-napra, hétről-hétre, hónapról-hónapra ugyanazokat a tevékenységeket végezzük: felkelünk, dolgozunk, otthon kikapcsolódunk, majd lefekszünk. Ez a monotonitás végül „felgyűlik” és stresszként jelenik meg az ember életében. A stressz pedig akár olyan káros is lehet (ha nem károsabb) a szervezetünkre, mint a dohányzás. Érdemes tehát vagy kerülni a stresszt, vagy ha ezt nem engedhetjük meg magunknak, akkor időről-időre kiszakadni a mindennapok rohanó világából, elutazni otthonról, elfeledkezni kicsit a munkáról, otthon hagyni a „gondokat”. Ha pedig egy csendes, nyugodt környezetre vágynak, akkor a hajdúszoboszlói Hunguest Hotel Apollo lehet Önöknek a legjobb választás.
hunguest-hotel-apollo-ev-eleji-akcio

Stresszmentes kikapcsolódás Hajdúszoboszlón

-Persze, Szoboszlón mindig sokan töltik pihenésüket! – hallatszik néhány szkeptikus vélemény. Ez valamilyen formában igaz is, nem véletlenül választják többen kikapcsolódásuk helyszínéül városunkat. Van, aki a vizes attrakciókat (gyógyfürdő, Aqua-Palace fedett élményfürdő, stb.) keresi, van, aki pedig a csendes, nyugodt kikapcsolódási lehetőségeket, helyszíneket. Ilyen családias és csendes szálloda a Hunguest Hotel Apollo. Mindössze 33 db szobával rendelkezik, így még telt ház esetén sem érzi úgy az ember, hogy zsúfolt környezetben van.
hunguest-hotel-apollo-medence-ter

Több mint 3500 nm vízfelületű medencetér várja a vendégeket

A Hunguest Hotel Apollo és Hunguest Hotel Béke épületegyüttes több mint 3500 nm-nyi vízfelületű medencetere (bel-, és kültéri gyógymedence, beltéri úszómedence, élménymedence, pezsgőmedence és gyermekmedence, május és szeptember között kültéri úszómedence és élménymedence), textiles és naturista szaunái, egyedi wellness kezeléseket nyújtó gyógyászati részlege újabb és újabb érv tud lenni a szálloda mellett.
beke-wellness-sodrofolyo
A rövid folyosón megközelíthető Pávai Vajna étterme magyar és nemzetközi specialitásokkal várja félpanziós kereteken belül a kulináris élvezetek kedvelőit.
Sőt a Hunguest Hotel Apollo-ban Ön döntheti el, hogy milyen étkezés csomaggal (csak reggelis vagy félpanziós megoldással) kívánja megrendelni a szolgáltatást!

Törje meg Ön is a mindennapok monotonitását, kapcsolódjon ki a Hunguest Hotel Apollo vendégeként! Kérje a szálloda egyedi ajánlatát!

Megosztás