Stresszmentesen, kellemesen

Stresszmentesen, kellemesen – Hajdúszoboszlón a Hunguest Hotel Apollo****-ban!

Az élet egy folyamatos körforgás. Felkelünk – dolgozunk – otthon kikapcsolódunk – lefekszünk. Napról-napra, hétről-hétre, hónapról-hónapra. Ez a monotonitás aztán sok embernek “felgyűlik” és stresszként jelenik meg az életében. A stressz pedig sokak szerint olyan káros tud lenni (ha nem rosszabb) szervezetünkre, mint a dohányzás. Érdemes tehát vagy kerülni a stresszt, vagy ha ezt nem engedhetjük meg magunknak, akkor időről-időre kiszakadni a mindennapok rohanó világából, elutazni otthonról, kicsit elfeledkezni a munkáról, otthon hagyni a “gondokat”. Ha pedig egy csendes, nyugodt környezetre vágynak, akkor a hajdúszoboszlói Hunguest Hotel Apollo**** lehet Önöknek a legjobb választás.

hunguest-hotel-apollo-ev-eleji-akcio

“Persze, Szoboszlón mindig sokan töltik pihenésüket!”, hallatszik néhány szkeptikus vélemény. Ez valamilyen formában igaz is, nem véletlenül választják többen kikapcsolódásuk helyszínéül városunkat. Van aki a vizes attrakciókat (gyógyfürdő, Aqua-Palace fedett élményfürdő, stb.) keresi, van aki pedig a csendes, nyugodt kikapcsolódási lehetőségeket, helyszíneket. Ilyen családias és csendes szálloda a Hunguest Hotel Apollo****. Mindössze 33 db szobával rendelkezik, így még teltház esetén sem érzi úgy az ember, hogy zsúfolt környezetben van. 150 nm-nyi vízfelületű medencetere (gyógymedence, pezsgőmedence, bel- és kültéri élménymedence) és egyedi wellness kezeléseket nyújtó gyógyászati részlege újabb érv tud lenni a szálloda mellett. Különleges étterme magyar és nemzetközi specialitásokkal várja félpanziós kereteken belül a kulináris élvezetek kedvelőit.

hunguest-hotel-apollo-medence-ter

Törje meg Ön is a mindennapok monotonitását, kapcsolódjon ki a Hunguest Hotel Apollo**** vendégeként! Kérje a szálloda egyedi ajánlatát, ha van Önnek, akkor használja Hunguest Hotels Törzskártyáját és élvezze a pontrendszer nyújtotta kedvezményeket! További részletek a Hunguest Hotel Apollo**** weboldalán olvasható!

Megosztás