Szakmai képzések és Szép Kártya szakmai konferencia

2012. április 6.

A Hajdúszoboszlói Turisztikai Nonprofit Kft 2012 márciusában több alkalommal szervezett szakmai képzéseket és egy alkalommal pedig szakmai konzultációt az MKB Szép kártya elfogadásáról.
A szakmai képzések az ÉAOP-2.1.3-2009.0005 „Hajdúszoboszló új minőségű fejlesztéséért” elnevezésű pályázat keretében valósultak meg. Első alkalommal a Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft TDM menedzsere/ Ügyvezetője tartott előadást egy szakmai konferencia keretében „Összefogás, együttműködés a turizmusban, egy helyi TDM szervezet mindennapjai-címmel” a helyi Kovács Máté Művelődési Központ és Könyvtárban. Az év TDM szervezetének vezetője az alábbi témákról beszélt a résztvevőknek:

 • Az összefogás jelentősége a turisztikai szektorban
 • Az együtt gondolkodás előnyei
 • A turisztikai csomagok kialakításának folyamata
 • Az év TDM szervezet díjazottjának a Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft-nek és eddigi tevékenységének bemutatása
 • A hónap második felében ismét online marketing tematikájú képzés került megrendezésre az Online Marketing Akadémiával való együttműködés keretében ’Google AdWords mesterfogások’ címmel. A két napos szakmai konferencián Fehér Márton a Google Adword jelentőségéről tartott előadást és az alapvető felhasználás rejtelmeibe vezette be a résztvevőket.
  A képzés tematikája az alábbiakban olvasható:
  1. Google AdWords alapok
  2. Hirdetések stratégiai tervezése
  3. AdWords fiók létrehozása
  4. AdWords eredmények mérése
  5. Hirdetések kidolgozása
  6. Hirdetések optimalizálása
  7. Extrák

  Április 4-én az MKB Szép Kártya elfogadásáról volt szakmai konzultáció a tagok számára, melyen az MKB Egészségpénztár és MKB Szép Kártya vezetője Lehoczky László informálta a résztvevőket a legfontosabb szabályokról, lehetőségekről és részletes tájékozatást adott az elfogadás technikai részleteiről.

  Szeretnénk tájékoztatni a TDM tagokat, hogy a szakmai konferencia, a Google Adword képzés és a Szép Kártya szakmai konzultáció szakmai anyagai a Hajdúszoboszlói Turisztikai Nonprofit Kft irodájában nyomtatott formában kérhetőek.

  Megosztás