Szállj meg a Hungarospa szállodájában

Szállj meg ebben a szállodában, és fürdőzz ingyen a Hungarospa medencéiben!

Miért válaszd a Hungarospa Thermal Hotel szállodát?

Ha elsődlegesen azért érkezel Hajdúszoboszlóra, hogy kipróbáld a Hungarospa hajdúszoboszlói fürdőkomplexum nyújtotta rengeteg élményelemet és/vagy a lehető legjobban kihasználd az itteni termálvíz gyógyító erejét, akkor a Hungarospa saját szállodájában, a Therma Hotelben célszerű megszállnod.
hotel-hungarospa-thermal-hajduszoboszlo

Már csak azért is, mert itt is érvényesíthető a 10+10-es akciós kuponunk. Meg azért, mert a szállodai szobából akár egy fürdőköntösben átsétálhatsz a fürdőbe. Hiszen a szálló vendégei bármikor használhatják a gyógyfürdőt, az uszodát, a strandot és az Aqua-Palace élményfürdőt is.

De így még nem biztos, hogy teljes a wellness.

A szálloda további szolgáltatásai

Ha a Thermal Hotelben töltődnél fel, ne felejtsd el, hogy szauna, szolárium és sókamra is várja itt a vendégeket. Plusz a szálloda saját gyógyászati részlegén a TB által támogatott kezelések is igénybe vehetők. Jól hangzik, igaz?

Ráadásul mindezt most kedvezményesen kipróbálhatod. Hiszen a 10+10-es akciónkban a Thermal Hotel is részt vesz. Ez azt jelenti, hogy egy 7 éjszakás félpanziós csomag most 68 ezer 600 forintba kerül egy személynek.

De nem csak ez az egyetlen kedvezmény. A 10+10-es kuponnal foglalók 10 hajdúszoboszlói szolgáltatónál 10 százalékkal olcsóbban vásárolhatnak vagy igényelhetnek szolgáltatást. Hogy pontosan melyek ezek a szolgáltatók, itt megnézheted. Ugyanitt megtalálod a kedvezményes kupont is.

Ja és még egy dolog. Ha a fent leírtak nem győztek volna meg, nézz körbe a szállodában a hotel honlapján található virtuális túra alkalmazás segítségével. Ehhez ide kell kattintanod.Ha pedig a fürdőben néznél körbe, ide kattints!

Így biztosan megjön a kedved egy hajdúszoboszlói téli wellnesshez.

Megosztás