Szaunaélmény kedvezménnyel vagy ajándékba

Hajdúszoboszlón 2018-ban is kedvezménnyel és ajándék szolgáltatással indul az év a fürdőkomplexumban.

Szauna élmény a Hungarospa-ban

2018-ban ismét lesz olyan időszak, amikor ingyen szaunázhatunk a Hungarospa fedett élményfürdőjének szaunavilágában, illetve a Gyógyfürdőben is kedvezményesen is lehet szaunázni.
ajandek-szauna-hajduszoboszlo
A legutóbbi bejegyzésünkben írtuk, hogy a tél a legideálisabb időszak arra, hogy kicsit közelebbről is megismerkedjünk a szauna nyújtotta wellness élménnyel. Nem csak azért, mert ilyenkor többször megyünk gyógyfürdőzni, hanem azért is, mert jó kis akciókat is elcsíphetünk ilyenkor. Mutatunk is kettőt Hajdúszoboszlóról.

Év eleji akció

Ha például január 15-e és február 15-e között érkezel a a Hungarospa gyógyfürdőbe, fél áron tudod megváltani a szaunavilágba szóló jegyet. Ez pedig azt jelenti, hogy 800 forint helyett csak 400 forintba kerül a belépő. Hasonló kedvezmény jár akkor is, ha az Aqua Palace-ba jössz a téli, tavasz eleji időszakban. A január 27-e és március 14-e között érkezőknek a szaunavilág használatát ajándékba adják. Azaz 800 forintot elengednek.
hajduszoboszo-wellness-infra-szauna
Mikor próbálnád ki a szaunázást, ha nem most? Ha kedvet kaptál, és kíváncsi vagy arra, hogy milyen a Hungarospa szaunavilága, itt olvashatsz részleteket.
Mindkét akció egyébként a Magyar Turisztikai Ügynökség téli belföldi forgalomélénkítő kampányához kapcsolódik.

Megosztás