Szavazz és nyerj!

2019. október 17.

Ha megszeretnéd nyerni a 16 álomutazás egyikét, akkor nem kell mást tenned, mint szavazni. Szavazatoddal hozzásegítheted városunkat, hogy ismét Hajdúszoboszló legyen az Év Turisztikai Települése!

A szallas.hu idei közönségszavazásán 16 nyertes kerül kisorsolásra, akik 16 álomutazás egyikét nyerik szavazatukkal, melyek közül az egyik utazás Hajdúszoboszlóra szól ahol a nyertes a Hotel Aurum vendége lehet partnerével együtt 2 éjszakára, félpanziós ellátással. Szavazz, és nyerj, tudod Hajdúszoboszló mindig jó választás!
SZAVAZOK

A versenyről

A szallas.hu Magyarország egyik vezető szállásközvetítő portálja az idei évben is közönség szavazás keretében keresi a hazai turisztikai szektor legjobbjait, immáron hetedik alkalommal.

Kérjük, támogasd Te is az Alföld legismertebb fürdővárosát abban, hogy Hajdúszoboszló, a felüdülőhely ismét az Év Turisztikai Települése lehessen! Szavazz, hogy Te legyél a szerencsés, aki megnyeri a 16 álomutazás egyikét!

A szavazásról

A szavazáshoz nem kell mást tenned, mint, hogy kattintasz az alábbi szavazok gombra, kitöltöd az űrlapot adataiddal és kattintasz a „Szavazok” gombra, ezt követően már csak a megerősítést van hátra. Lépj be a levelezőrendszeredbe és postafiókodba érkezett e-mail-ben való kattintással erősítsd meg szavazatodat!
SZAVAZOK

Dupla szavazat, dupla nyerési esély

Növelheted nyerési esélyeid, ha a verseny attrakció kategóriájában is leadod voksodat. Támogasd Te is a Hungarospa Hajdúszoboszló városi fürdőt! Legyen a Hungarospa Hajdúszoboszló az Év Attrakciója!

A szavazáshoz nem kell mást tenned, mint:az alábbi szavazok gombra, kitöltöd az űrlapot adataiddal és kattintasz a „Szavazok” gombra, ezt követően már csak a megerősítést van hátra. Lépj be a levelezőrendszeredbe és postafiókodba érkezett e-mail-ben való kattintással erősítsd meg szavazatodat!
SZAVAZOK

Szavazatodat 2019. október 31. 10:00-ig adhatod le!

Köszönjük, hogy szavazatoddal Te is Hajdúszoboszlót támogatod!

Megosztás