SZÉP kártyával 15%-al több szoboszlói élmény

Fizess előre SZÉP-kártyáddal – válaszd Hajdúszoboszlót, használd fel a számládon október 15-ig jóváírt teljes összeget. Váltsd élményekre juttatásodat május 31-ig, kerüld el a 15%-os díjlevonást.

Fontos tudnod, hogy 2023. január 1-jétől ismét változtak a SZÉP kártya juttatások felhasználásának szabályai! Itt szeretnénk felhívni figyelmedet arra, hogy a 2022. október 15-ig kapott pénzösszeg 100%-ának elköltését már csak május 31-ig teheted meg. Hajdúszoboszló az egyik legjobb hely arra, hogy a 2023. január 1-jétől összevonásra került a „zsebek” (szálláshely, vendéglátás és szabadidő) összeadódott forintjait élményekre váltsd!

Hajrá, tervezz és költs SZÉP-kártyáddal Hajdúszoboszlón, hogy mire? Adunk néhány tippet!

Pihentető élmények szálláshelyeinken

Ha szeretsz évente egy vagy több alkalommal is Hajdúszoboszlóra utazni, akkor az a legegyszerűbb, ha már most lefoglalod szálláshelyedet és SZÉP kártyával fizetsz. A kártya előlegfizetésre is alkalmas, tehát ha nincs lehetőséged május végéig Hajdúszoboszlóra utazni, ne aggódj nem vész el az adómentes béren kívüli juttatásod, ha a határidőig elköltendő összeggel nyaralásod előlegét vagy teljes összegét fizeted. Kínálatunkban közel 200 SZÉP kártya elfogadó szálláshely van, válassz igényeid szerint.
LEFOGLALOM

Íz élmények vendéglátóhelyeinken

Ha gasztronómiai kalandokat keresel és a „SZÉP” forintjaidat kulináris kényeztetésre szeretnéd váltani, akkor Hajdúszoboszlón ezt is megteheted, már csak azt kell eldöntened, milyen íz élményekre vágysz és kivel? Legyen ünnep vagy családi ebéd, keress akár magyaros étel kínálatot vagy megismernéd a modern gasztronómia remekeit, ezt is megteheted SZÉP-kártyád terhére! Keresd fel Szép kártya elfogadó éttermeinket!
FELKERESEM

Vízi élmények fürdőnkben

Ha szórakozásra, vízi élményekre váltanád a SZÉP kártyán lévő összegeidet, akkor vásárolj Hungarospa ajándékutalványt, amelyet beválthatsz fürdőbelépőre, masszázs és fitnesz szolgáltatásokra. Vásárolj fürdőbelépőt ajándékutalvánnyal és csobbanj nyáron!
CSOBBANOK

Megosztás